Çözüldü✓ RTX 5070 hangi marka alınmalı

(sinerji ile ateşkes mi imzalandı linkini atabiliyorum artık)
bunu alıyorum hocam yinede teşekkürler

30k çok geçmemesi ve peşin taksit imkanı olması durumunda hangi markayı almalıyım? en düşük inno3d 2 fanlı 27k ama 2 fanlı galax a 28k verip almak ne kadar mantıklı? ya da 30k ya 3 fanlı gainward almakmı mantıklı? 31k ya msi ve 32k ya gainward phoenix var, 33k ya da asus prime var bu kadar çıkmaya gerek varmı?

Asus prime düşünüyorsanız hb den de alabilirsiniz, mediamarkt ten bir miktar daha uyguna geliyor, kartınıza göre vade farksız 6-9 taksit imkanı da mevcut.

en doğru seçenek hocam. bizzat prime 5070 kullanan biri olarak 62 dereceyi geçtiğini görmedim.
kartın uzunluğu kaç cm hocam bi ölçebilirmisiniz mediamarktta 32.9 cm yazıyor epeyde 30cm yazıyor tam emin olamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok galiba ama başka mağazadan balikesirdeki mağazaya getirtebilirsin ya da direk eve teslim seç al gitsin

asus prime düşünüyorsanız hb den de alabilirsiniz, mediamarkt ten bir miktar daha uyguna geliyor, kartınıza göre 6-9 taksit imkanı da mevcut.

1750661690245.webp

aa hocam extra indirim uygulandı bunu alayım hem 6 taksit varmış çok teşekkürler

zaten satıcıda hepsiburada hiç sıkıntı olmaz

Alıntıyı görüntüle
aa hocam extra indirim uygulandı bunu alayım hem 6 taksit varmış çok teşekkürler

zaten satıcıda hepsiburada hiç sıkıntı olmaz
Konu açtım ama bakan olmadı

Geri