Çözüldü✓ RTX 5070 hangi marka alınmalı

asusa msi a falan gerek varmi hocam asusta 3 yil garanti varmis galiba. daha dune kadar 5060ti 16gb alacaktim suan 5070 arastiriyorum :D ekran kartim satilinca da bi tik aciliyete dondu bu iş siz olsaniz hangisini tercih ederdiniz bu phoenixin saticisini ilk defa görüyorum garaj online gibi guvenilirmi buraya?
QP güvenilir bir satıcı. ASUS Prime da alınabilir.
Ama MSI ventus kesinlikle alınmaması gereken bir model.

Asus kullanıyorum. TUF OC olan versiyonu diğerlerine göre pahalı ama bendeki asus takıntısından biraz da. Ama hiç umutlarımı yerde bırakmadı, cihaz 50 derecenin üzerine çıkmayınca fan çalışmıyor. 50 derece iken mesela fanalrı full ayara aldığımda 10 saniyede 30 dereceye kadar düşürüyor. Soğutmasından memnunum yani. Diğerlerinden çok da farkı olduğunu sanmıyorum 2 tane hdmi 2.1 3 tane de DP çıkışı veriyor. çift monitör kullanıyorum ikisine de dp ile bağlanıp ikisindede gsync açabiliyorum. Yani maksimum fark muhtemelen bunlardır.

IMG_7294.webp
Şimdi soldaki rx7600 Asus Dual sıfır alındı 2 haftalık 2,5 slot kaplıyor 170w tdpsi var ortadaki Inno3d 2 slot 4060ti kışın alında 165w tdpsi var
En sağ rx 6800 220w tdp neredeyse üç slot kaplıyor
Şimdi hepsi 1200 rpmlerde dolaşıyor asus 71 derece hot spot 90, Inno3d 57 derece hot spot 71, en sağdaki ise 71 derece 85 derece hotspot. Inno3d’nin neredeyse her yeri metal ben bu kadar kaliteli kart görmedim. Hepsi gündelik testlerde 24 derece klimada çalışıyor

QP güvenilir bir satıcı. ASUS Prime da alınabilir.
Ama MSI ventus kesinlikle alınmaması gereken bir model.
phoenix ile prime arasinda degecek fark varmi peki?

phoenix ile prime arasinda degecek fark varmi peki?
Soğutma olarak fark var mı bilmiyorum ama varsa da yakındır, Phoenix daha büyük bir kart. ASUS'un garantisi daha iyi. Fiyat farkına değmez gibi ASUS için indirim beklemek daha mantıklı olur bence.
Soldaki ASUS.

Ekler

• Screenshot_20250622_233305_Vivaldi.webp
    Screenshot_20250622_233305_Vivaldi.webp
    15.9 KB · Hit: 28
Soğutma olarak fark var mı bilmiyorum ama varsa da yakındır, Phoenix daha büyük bir kart. ASUS'un garantisi daha iyi. Fiyat farkına değmez gibi ASUS için indirim beklemek daha mantıklı olur bence.
Soldaki ASUS.
hocam phoenix benim kasaya sigmaz ya 33cm cok uzun prime o kucuklugune ragmen phoenixten daha iyi soğutuyorsa prime alayim

hocam phoenix benim kasaya sigmaz ya 33cm cok uzun prime o kucuklugune ragmen phoenixten daha iyi soğutuyorsa prime alayim
O zaman Prime al. Phoenix den daha iyi soğutmaz daha kötü de soğutmaz ama en azıdan palit infiniy 3 veya python 3 den iyidir.

30k çok geçmemesi ve peşin taksit imkanı olması durumunda hangi markayı almalıyım? en düşük inno3d 2 fanlı 27k ama 2 fanlı galax a 28k verip almak ne kadar mantıklı? ya da 30k ya 3 fanlı gainward almakmı mantıklı? 31k ya msi ve 32k ya gainward phoenix var, 33k ya da asus prime var bu kadar çıkmaya gerek varmı?
Vade farksız 6 taksit.

O zaman Prime al. Phoenix den daha iyi soğutmaz daha kötü de soğutmaz ama en azıdan palit infiniy 3 veya python 3 den iyidir.
Vade farksız 6 taksit.

mediamarktta 1250 lira indirim varmis hesaba tanimli asus prime 32.099 tl ye geliyor pesin fiyatina 4 taksit hemde

30k çok geçmemesi ve peşin taksit imkanı olması durumunda hangi markayı almalıyım? en düşük inno3d 2 fanlı 27k ama 2 fanlı galax a 28k verip almak ne kadar mantıklı? ya da 30k ya 3 fanlı gainward almakmı mantıklı? 31k ya msi ve 32k ya gainward phoenix var, 33k ya da asus prime var bu kadar çıkmaya gerek varmı?
Glax al geç kanka

Alırsan Güzel Bir Kart Hocam .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunuda Alabilirsin .

Alırsan Güzel Bir Kart Hocam .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunuda Alabilirsin .

prime aliyorum

mediamarktta 1250 lira indirim varmis hesaba tanimli asus prime 32.099 tl ye geliyor pesin fiyatina 4 taksit hemde
Sana kalmış hocam , 3 kartta gayet serin çalışan kartlar.

Geri