Darboğaz yapacaktır ama bu senin beklentilerine olumsuz yansımaz. +80FPS demişin her türlü işini görür.RTX 5070 Ryzen 5 7600 darboğaz yapar mı 1080p de? Arkadaşlar 1 sene 1080p 280hz monitör de kullanacağım param hiç yok alamam da, darboğaz yapar mı yapmaz ise her oyunu ultra grafikler DLSS Dahil 80+fps verir mi?
o darboğaz anlık fps kayıplarına droplarına sebebiyet verir mi?Darboğaz yapacaktır ama bu senin beklentilerine olumsuz yansımaz. +80FPS demişin her türlü işini görür.
Darboğaz yapmaz.RTX 5070 Ryzen 5 7600 darboğaz yapar mı 1080p de? Arkadaşlar 1 sene 1080p 280hz monitör de kullanacağım param hiç yok alamam da, darboğaz yapar mı yapmaz ise her oyunu ultra grafikler DLSS Dahil 80+fps verir mi?
Al bu Darboğazı bugün eve erken git.RTX 5070 Ryzen 5 7600 darboğaz yapar mı 1080p de? Arkadaşlar 1 sene 1080p 280hz monitör de kullanacağım param hiç yok alamam da, darboğaz yapar mı yapmaz ise her oyunu ultra grafikler DLSS Dahil 80+fps verir mi?
Hayır, nereden duyuyorsunuz böyle şeyleri?o darboğaz anlık fps kayıplarına droplarına sebebiyet verir mi?
Hocam 2k kartı olduğunu bilmiyorum 1080p monitör de kullanmam lazım o yüzden darboğaz yapar mı diye soruyorum, bazı yerler de anlık fps droplarına yol açabiliyormuş darboğaz.Al bu Darboğazı bugün eve erken git.
Darboğaz olmaz.
5070 2k kartı daha fazlasını bile vermesi lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır, nereden duyuyorsunuz böyle şeyleri?
Darboğaz yapar dsr kullanabilirsiniz sanal çözünürlük arttırmaRTX 5070 Ryzen 5 7600 darboğaz yapar mı 1080p de? Arkadaşlar 1 sene 1080p 280hz monitör de kullanacağım param hiç yok alamam da, darboğaz yapar mı yapmaz ise her oyunu ultra grafikler DLSS Dahil 80+fps verir mi?
Konforun çok bozulmaz lakin o kartın hakkı 2k çözünürlüktür.RTX 5070 Ryzen 5 7600 darboğaz yapar mı 1080p de? Arkadaşlar 1 sene 1080p 280hz monitör de kullanacağım param hiç yok alamam da, darboğaz yapar mı yapmaz ise her oyunu ultra grafikler DLSS Dahil 80+fps verir mi?
Darboğaz fps drop yapmaz. o kartın hakkı 2k ama 1080p kullandın diye sorun olmaz param yok diyorsun kullan işte mis gibi zaten hikayeli oyun oynayacaksın 100fps üzeri alırsın mis gibi oynarsın.Hocam 2k kartı olduğunu bilmiyorum 1080p monitör de kullanmam lazım o yüzden darboğaz yapar mı diye soruyorum, bazı yerler de anlık fps droplarına yol açabiliyormuş darboğaz.
hocam ben biliyorum bunları yazmanız bana göre çok çok gereksiz zaten durumum yok 2k monitör alabileceğim diyorum gene teşekkür ederim.Konforun çok bozulmaz lakin o kartın hakkı 2k çözünürlüktür.
Doğru bilgi yenilendikçe güzeldir madem her şeye hakimiz konu da açmasaydınız keşkehocam ben biliyorum bunları yazmanız bana göre çok çok gereksiz zaten durumum yok 2k monitör alabileceğim diyorum gene teşekkür ederim.