Tam olarak olucak olan o maalesef. Piyasa yükselecek durduk yere düşmesi gerekirken..Ben de onu diyorum 2. el 4080s ile aynı paraysa evet 5070ti alınmalı, 45 olsa bile mfg için 10k vermek çok mantıklı değil. Deli değilseniz 35 lere 4080-s alın. Benim korkum bu fiyatları görüp kesin 4080 satmaya çalışanlar ya fiyat arttırır ya da satmaktan vaz geçer
Hocam demeyin boyle bi tane de saticiya almamiz lazim onlar nasi para kqzanacak ev araba alicak
Hayır 45k dan alanlar şanslı55k ya 5080 alanlar şanslı
Onu alan çok az bir kesim hocam.Hayır 45k dan alanlar şanslı![]()
Yani dünyada fiyatlar genel olarak sabit, nesil yükselince bakın aynı paraya şu kadar daha iyi performans veriyoruzdur mevzu. Bizde yenisini daha pahalıya satıyorlar sonra eski nesili satan diyorki yeni nesil çok pahalı biz de daha pahalıya satabilirizTam olarak olucak olan o maalesef. Piyasa yükselecek durduk yere düşmesi gerekirken..
Ah keşke 47k ya 5080'İ alsaydım taksit fazla yok diye almamıştımOnu alan çok az bir kesim hocam.
Ama 55k ya uzun bir süre 5080 satıldı
Evet ben paylaşmıştımAh keşke 47k ya 5080'İ alsaydım taksit fazla yok diye almamıştım
Bunu da eklebilirsin vatanda daha ucuzPalit
Palit GeForce RTX 5070Ti GamingPro 16GB 256Bit GDDR7 - Game Garaj
Palit GeForce RTX 5070 Ti GamingPro, Palit Nvidia GeForce RTX 5070 Ti ekran kartı, en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile gamegaraj.com 'da!www.gamegaraj.com
Gamegaraj ön sipariş özel 47.999 TL
Msi
![]()
MSI GeForce RTX 5070 TI 16G GAMING TRIO OC PLUS GDRR7 256Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Asus
![]()
ASUS TUF Gaming GeForce RTX 5070 Ti 16GB TUF-RTX5070TI-O16G-GAMING GDDR7 OC Edition 256 Bit Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yorumlar sizde dostlar bana biraz pahalı geldi ama satışa düşmüş paylaşayım dedim
ben görmemiştim, işteydim gördüğümde stok bitmişti... anında alırdımAh keşke 47k ya 5080'İ alsaydım taksit fazla yok diye almamıştım
35K vergisi ıvırı zıvırı dahil diyenler nerdePalit
Palit GeForce RTX 5070Ti GamingPro 16GB 256Bit GDDR7 - Game Garaj
Palit GeForce RTX 5070 Ti GamingPro, Palit Nvidia GeForce RTX 5070 Ti ekran kartı, en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile gamegaraj.com 'da!www.gamegaraj.com
Gamegaraj ön sipariş özel 47.999 TL
Msi
![]()
MSI GeForce RTX 5070 TI 16G GAMING TRIO OC PLUS GDRR7 256Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Asus
![]()
ASUS TUF Gaming GeForce RTX 5070 Ti 16GB TUF-RTX5070TI-O16G-GAMING GDDR7 OC Edition 256 Bit Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yorumlar sizde dostlar bana biraz pahalı geldi ama satışa düşmüş paylaşayım dedim
Aynen öyleBu seriyide boş geçiyoruz 6700 xt ile devam