- Konu Sahibi Konu Sahibi
5070 çıkmadı lansman fiyatindan hocam .5080i alan varda 5070ti alabilen yok sanırım
Firmalar lansman fiyatiyla stokta yok olarak ürün gösterdi. Stok güncel fiyatla geldi.
5070 çıkmadı lansman fiyatindan hocam .5080i alan varda 5070ti alabilen yok sanırım
Benim yazdığım mesaj ile bu yazdığınızın ilgisini çözemedim. Kim bu kartı alır diye bir soru sormadım. Forumda bazıları 35k'ya çıkacağına kendini inandırmıştı. Bazılar da şimdi çıktığı fiyattan çıkacağını söylüyordu ve onlara da inanmıyorlardı. Bundan bahsediyorum.36k ya 4070ti süper 40 a 7900xtx satılıyor kim 50 55k ya bu kartı alır
5080 çıktı ya lansman fiyatından buda çıkar diye beklemişlerdir bende dahilBenim yazdığım mesaj ile bu yazdığınızın ilgisini çözemedim. Kim bu kartı alır diye bir soru sormadım. Forumda bazıları 35k'ya çıkacağına kendini inandırmıştı. Bazılar da şimdi çıktığı fiyattan çıkacağını söylüyordu ve onlara da inanmıyorlardı. Bundan bahsediyorum.
hayırlansman fiyattan hiç satıldımı
45 47k 5080 satıldı 35k ya çıkacağına inanmaları normalBenim yazdığım mesaj ile bu yazdığınızın ilgisini çözemedim. Kim bu kartı alır diye bir soru sormadım. Forumda bazıları 35k'ya çıkacağına kendini inandırmıştı. Bazılar da şimdi çıktığı fiyattan çıkacağını söylüyordu ve onlara da inanmıyorlardı. Bundan bahsediyorum.
47k ya lansmana 5080 çıkmışken, bir sürü 5080 55k ya satılmışken çoğu insan en düşük 5070ti ın 50k olmasını beklemiyordu doğal olarakForumda "35k'ya çıkacak kanka" diye kendini inandırmışlar şu an ne düşünüyor acaba?
Zor gibi, en son sızdırılan fiyatlar 9070xt için 5070ti ile aynı fiyatı gösteriyordu, umarım yanlıştır... Bir tane daha 5070ti kaldıramamAmd 9070 xt güzel fiyat patlatsa da alsak.
Tam olarak böyle oldu, 5080 daha az bekleniyordu fiyatı zaten uçuk olacak diye, hekesin gözü 5070ti da diye onu böyle saçma çıkardılar. 62 ye 5080 olan bir ülkede 55'e 5070ti satıldı alacak ***** olduktan sonra istediği fiyata satarFiyatlara bakan ÖTV var sanar üründe, adamların tek yaptığı kartı alıp tr ye getirmek, çektikleri fiyata bak, çok ihtiyaç olmadıkça ekran kartını güncellememek lazım, aynı şey diğer bilgisayar parçalarında yok. Talebin çok olacağını düşündükleri kartlarda daha çok çakıyorlar, tam bir adilik