5’de si*erji’de vardı.Hocam nerede buldunuz stok ? Ben sadece 9070 görebiliyorum xt olanı hiç bir yerde bulamadım.
5’de si*erji’de vardı.Hocam nerede buldunuz stok ? Ben sadece 9070 görebiliyorum xt olanı hiç bir yerde bulamadım.
Ne kadara aldınız hocam, stok gelirse kardeşime alacağız stok bekliyoruz biz de.5’de si*erji’de vardı.
36399Ne kadara aldınız hocam, stok gelirse kardeşime alacağız stok bekliyoruz biz de.
30 adet stok malum yakalı olan sitede satıldı. Ben de oradan aldım.Hocam nerede buldunuz stok ? Ben sadece 9070 görebiliyorum xt olanı hiç bir yerde bulamadım.
Hepsiye gelsede alsam30 adet stok malum yakalı olan sitede satıldı. Ben de oradan aldım. Alıntıyı görüntüle
Ben almadım ama fiyatı 36 bindi.Ne kadara aldınız hocam, stok gelirse kardeşime alacağız stok bekliyoruz biz de.
Neden :SGamerock 5070 ti siparişim vardı, iptal edip 9070 XT aldım.
30 adet stok malum yakalı olan sitede satıldı. Ben de oradan aldım. Alıntıyı görüntüle
45 bin TL nerede 35 bin TL nerede? Parayı sokakta bulmuyoruzNeden :S
Anlayamadım hocam?
50.884 değil 46.813 TL
geyming gende 33 bin tl 1 bin tl iyzico veriyor 32 bin ordan alsanıza ben ordan aldım
Prime çöp.geyming gende 33 bin tl 1 bin tl iyzico veriyor 32 bin ordan alsanıza ben ordan aldım
niye yav ne farkıvarki aynı kart değilmi?Prime çöp.