Byte
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 354
Neden Nitro+ dan daha iyi olduğunu düşünüyorsunuz ?
Dostum bu amd cıktığından beri bilinen bir şey red dewil olunca amd kart bir başka oluyor. Neden öyle bende bilmiyorum yıllarca sapphire kullandım xfx çok iyiydi mesela.Neden Nitro+ dan daha iyi olduğunu düşünüyorsunuz ?
red devil piyasasın en iyi ekran kartı amd kanadında top tier ürünNeden Nitro+ dan daha iyi olduğunu düşünüyorsunuz ?
![]()
SAPPHIRE Radeon RX 9070 XT NITRO+ review (Page 31)
We review the SAPPHIRE Radeon RX 9070 XT NITRO+, this model has drawn significant attention among tech gurus for its technical design and distinctive features. The card’s design includes a mesh while concealing the power connector behind a removable backplate. This is the first Radeon from...www.guru3d.com
İlk attığım linkte, CW sesinin şiddetli olduğunu belirtmiş incelemede, 10/8 vermiş, 10 en kötü puan olarak baz alınmış.![]()
AMD Radeon RX 9070XT and RX 9070 review - They’re back and even available, thank goodness! | Page 10 | igor´sLAB
AMD has finally thrown down the gauntlet with the Radeon RX 9070 and 9070 XT, taking direct aim at the recently launched GeForce RTX 5070 from NVIDIA. While the RTX 5070 has to make do with 12 GB of…www.igorslab.de
Tasarımı değiştirmeleri nitro plus ile cidden hoş olmuş, özellikle güç bağlantılarının arka tarafta olması ve görünmemesiFotonun güzelliği peki![]()
Fakir Astral i diyorum benTasarımı değiştirmeleri nitro plus ile cidden hoş olmuş, özellikle güç bağlantılarının arka tarafta olması ve görünmemesi![]()
yanlış görmüşüm pardon50.884 değil 46.813 TL
Prime çöp diyorsun da hiç prime ekran kartı kullandın mı. Bende Asus prime 4070ti süper vardı gayette memnundum güzel karttı.Prime çöp.
Kullanmama gerek yok Techpowerup’a girip testlere bakmam yeterli.Prime çöp diyorsun da hiç prime ekran kartı kullandın mı. Bende Asus prime 4070ti süper vardı gayette memnundum güzel karttı.