Neler Yeni

Çözüldü✓ RTX 5070 Ti sıcaklık sorunu

Bende gamerock ile bunun arasinda kaldim
Gamerock, phantom un skinli versiyonu. Ufacık bi kalite farklı olur o da 2-3 derece anca etkiler. Görsel ve bütçe işi yani.

boşta 28-30 dereceydi bu derecede 576.02 driverını kullanıyordum. Dün yeni NVIDIA 576.28 güncellemesini yaptıktan sonra sıcaklık 36-37 derece oldu
Boştaki sıcaklıkların bir anlamı yok. PC yı sıcak kapatınca bile onda değişim oluyor.
Yük altındaki sıcaklık ve fan deviri önemli.

boşta 28-30 dereceler pc'yi ilk açtığın zaman o değerleri görürsün zaman geçtikçe gpu sıcaklıkları 35-40 derece bandına yerleşir. birde mevsimsel dönemlerde bu sıcaklıkları etkiler işte yazın o değerli görmezsin boşta 45'leri görürsün gibi

Şu an kullandığım ekran kartı Gainward Phantom 5070 Ti, alalı 1-1.5 hafta oldu ilk aldığımda boşta 28-30 dereceydi bu derecede 576.02 driverını kullanıyordum. Dün yeni NVIDIA 576.28 güncellemesini yaptıktan sonra sıcaklık 36-37 derece oldu ama ondan önce ekran kartına takılı güç kablosunu çıkarttım taktım tam takılı değil diye sonra güncelledin, acaba hangisiyle ile alakalı? Şu an kablo ekran kartına PNG'deki gibi takılı, bir sorun var mı?
sorun driver kaynaklı.bende eskiye döndüm.oyundan atıyordu.

Şu an kullandığım ekran kartı Gainward Phantom 5070 Ti, alalı 1-1.5 hafta oldu ilk aldığımda boşta 28-30 dereceydi bu derecede 576.02 driverını kullanıyordum. Dün yeni NVIDIA 576.28 güncellemesini yaptıktan sonra sıcaklık 36-37 derece oldu ama ondan önce ekran kartına takılı güç kablosunu çıkarttım taktım tam takılı değil diye sonra güncelledin, acaba hangisiyle ile alakalı? Şu an kablo ekran kartına PNG'deki gibi takılı, bir sorun var mı?
kablo düzgün takılmış bir sorun yok. driver ile alakalı bir sorundur muhtemelen.

!!!!güncelleme: hocam biraz daha bastirabiliyorsaniz bastirin kabloyu. bu sekilde de bir sorun yasamazsiniz muhtemelen ancak girebilme payı var gibi biraz. kendi kablomun fotosunu ekliyorum assagiya. ben de ayni ekran kartini kullaniyorum.

Ekler

• IMG_20250502_115606.webp
    IMG_20250502_115606.webp
    929.8 KB · Hit: 13
Son düzenleme:
kablo düzgün takılmış bir sorun yok. driver ile alakalı bir sorundur muhtemelen.

!!!!güncelleme: hocam biraz daha bastirabiliyorsaniz bastirin kabloyu. bu sekilde de bir sorun yasamazsiniz muhtemelen ancak girebilme payı var gibi biraz. kendi kablomun fotosunu ekliyorum assagiya. ben de ayni ekran kartini kullaniyorum.
Teşekkürler hocam evet biraz daha bastırdıktan iyice oturdu şuan bu şekilde ve sıcaklık sorunu drive ile alakalı çıktı cevaplarınız için teşekkürler.

Ekler

• IMG_3941.webp
    IMG_3941.webp
    42.5 KB · Hit: 4
Son düzenleme:
Geri