Rtx 5070? vs Rx 9070XT

1Hppp

80+
Reaksiyon skoru
4
iki ekran kartı arasında kaldım evet bir suru konusma var bununla ilgili ama insanlar genel olarak kavga etmisler düzgünce acıklayan olmamıs lütfen biri bana hangisinin daha mantıklı olduğunu söyleyebilirmi

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
iki ekran kartı arasında kaldım evet bir suru konusma var bununla ilgili ama insanlar genel olarak kavga etmisler düzgünce acıklayan olmamıs lütfen biri bana hangisinin daha mantıklı olduğunu söyleyebilirmi
9070XT şu an yeni gelen driver güncellemesi ile 5070Tİ den bile ortalama olarak daha iyi denebilir , 5070 ile karşılaştırmak mantıksız olur aynı segmentin kartları değil 9070xt açık ara farkla daha iyi.

Çok uzatmadan anlatmak gerekirse 9070xt.
Saf kas gücünde önde ki rakibi 5070ti nvidia tercih etmeni sağlayabilecek istisna durumlar olabilir yayıncılık vs'de nvidia genel anlamda daha iyi hangisini alırsan al seni üzmeyecek ancak 9070xt daha uzun ömürlü olucaktır oyun + genel kullanıma daha çok hitap eder.

9070 xt ile arasında kalman için alternatifinin 5070 ti olması lazım. 9070 xt son güncelleme ile 5070 ti'dan bir tık bile daha olsa daha iyi.
5070 ile 5070ti arasında %20-30 civarında fark var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de sistem alacam 9070 xt ile 5070 ti arasındayım

DLSS MFG Ray Tracing vs. çok mu dikkatini çekiyor? al nvidia gitsin. ben saf kas gücüne bakarım uzun süre oyunları 2k ultra'da oynamak isterim dersen 9070xt. tabii ki dlss gibi teknolojilere rakipleri var. ama asla DLSS4 ile FSR4 eşit değil. FSR rezalet demiyorum zaten daha önce fsr 3.0 3.1 falan kullanmadıysan baz karelerden farkını anlaman zor biraz. paran çıkıyorsa 9070xt al derim. tek sebebi 5070'in 12 gb vram'i :D istediği kadar gddr7 olsun
not: Ray tracing konusunda 9070xt rt açınca 5070 seviyesine düşüyor yanlış anlaşılmasın

DLSS MFG Ray Tracing vs. çok mu dikkatini çekiyor? al nvidia gitsin. ben saf kas gücüne bakarım uzun süre oyunları 2k ultra'da oynamak isterim dersen 9070xt. tabii ki dlss gibi teknolojilere rakipleri var. ama asla DLSS4 ile FSR4 eşit değil. FSR rezalet demiyorum zaten daha önce fsr 3.0 3.1 falan kullanmadıysan baz karelerden farkını anlaman zor biraz.
gayet mantıklı yorum fsr4 ile dlss4 şuan kafa kafaya resmen dlss4 ufak bir farkla geçiyor sırf mfg için 5070 almak mantıksız görüntünün içinden geçiyor çoğu oyunda ben demiyorum kullanan arkadaşlar söylemişti.

Çok uzatmadan anlatmak gerekirse 9070xt.
Saf kas gücünde önde ki rakibi 5070ti nvidia tercih etmeni sağlayabilecek istisna durumlar olabilir yayıncılık vs'de nvidia genel anlamda daha iyi hangisini alırsan al seni üzmeyecek ancak 9070xt daha uzun ömürlü olucaktır oyun + genel kullanıma daha çok hitap eder.
evet oyun icin genel olarak kullancam peki marka fark eder mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

DLSS MFG Ray Tracing vs. çok mu dikkatini çekiyor? al nvidia gitsin. ben saf kas gücüne bakarım uzun süre oyunları 2k ultra'da oynamak isterim dersen 9070xt. tabii ki dlss gibi teknolojilere rakipleri var. ama asla DLSS4 ile FSR4 eşit değil. FSR rezalet demiyorum zaten daha önce fsr 3.0 3.1 falan kullanmadıysan baz karelerden farkını anlaman zor biraz. paran çıkıyorsa 9070xt al derim. tek sebebi 5070'in 12 gb vram'i :D istediği kadar gddr7 olsun
not: Ray tracing konusunda 9070xt rt açınca 5070 seviyesine düşüyor yanlış anlaşılmasın
hocam peki bu ekran kartının markası fark eder mi

Son düzenleme:
evet hangi marka daha mantıklı veya sağlamdır
performans olarak soruyorsan en fazla %5 falan fps farkı oluyor. modelden modele genelde soğutma sistemi uzun ömürlülük vs farkı var. powercolor reaper veya gigabyte gaming oc şu an bana en mantıklı gelenleri. asus prime da şu an indirimde o da mantıklı. bütçene bağlı aralında büyük fps farkları bekliyorsanız hayal kırıklığı olur hocam

performans olarak soruyorsan en fazla %5 falan fps farkı oluyor. modelden modele genelde soğutma sistemi uzun ömürlülük vs farkı var. powercolor reaper veya gigabyte gaming oc şu an bana en mantıklı gelenleri. asus prime da şu an indirimde o da mantıklı. bütçene bağlı aralında büyük fps farkları bekliyorsanız hayal kırıklığı olur hocam
gigabyte veya asus dusunuyorum ikiside sağlamdır diypsunuz yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,317
Üyeler
184,143
Son üye
naximus
Geri