Palit gaming pro soğutması tasarımı ve fiyatı çok iyimerhaba sogutması başarılı fp ürün olarak 5070ti hangi modeli önerirsiniz.
En ucuzu neyse omerhaba sogutması başarılı fp ürün olarak 5070ti hangi modeli önerirsiniz.
Neden mesela böyle dediniz en ucuz neyse o diyeEn ucuzu neyse o
GPU aynı GPU soğutma konusunda da aşırı düzeyde bi müdendislik olmadığı sürece ısı verileri yanıltıcı şekilde tasarlanabilir. Yani kısaca hangi marka model ürün alacağınızın pekte bir önemi yok. Isı boruları vs. standart şeyler daha iyi yapılması pek mümkün olmayan şeyler, fanlar da aşağı yukarı aynı şekilde ki bir ürün 70 derecede çalışıp 5 ay sonra bozulabilir diğeri 90 derecede 10 yıl çalışabilir. Kısaca bu tarz verilerin gerçek senaryolarda neredeyse hiçbir anlamı yok.Neden mesela böyle dediniz en ucuz neyse o diye
nerden aldınız hocam o fiyataBen palit gaming pro s modelini kullanıyorum stress testinde 75 dereceleri görüyor fakat oyunlar da 60 65 derece ben 2K oynuyorum memnun uyum evet 38K ya aldım
Ağustos da hazır sistem olarak 9 taksitle hb den aldım kasayı arkadaşıma verdim onun ihtiyacı vardı bende ekran kartını aldım öyle 38 e geldinerden aldınız hocam o fiyata
merhaba sogutması başarılı fp ürün olarak 5070ti hangi modeli önerirsiniz.