Neler Yeni

RTX 5080 Darboğaz olur mu?

Ysfdavran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusufhan Davran
RTX 5080
Ryzen 7 9800X3D
4K/2K çözünürlük

İşlemci veya ekran kartı ağırlıklı işlemlerde darboğaz olur mu

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,161
İsim
efe araci
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
ad soyad
RTX 5080
Ryzen 7 9800X3D
4K/2K çözünürlük

Doğru söyle yazmak için mi yazıyosun kral. Başka forumlarda da burada da aynı konuyu açıp sürekli uyumlu mu değil mi diye sormak hoşuna mı gidiyor? Darboğaz olmaz bunlarla. Asus Prime A620M anakartı kullanma bunlarla. Bir de Corsair 1600 Watt 80+ Titanium güç kaynağı çok fazla? Arkadaşlar bunları daha önceden defalarca söylemiş. Niye yapıyorsun, niye aynı konuyu farklı başlıklarda açıp duruyorsun sürekli uyumlu mu değil mi darboğaz olur mu olmaz mı diye?

Severus21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Sefer
Doğru söyle yazmak için mi yazıyosun kral. Başka forumlarda da burada da aynı konuyu açıp sürekli uyumlu mu değil mi diye sormak hoşuna mı gidiyor? Darboğaz olmaz bunlarla. Asus Prime A620M anakartı kullanma bunlarla. Bir de Corsair 1600 Watt 80+ Titanium güç kaynağı çok fazla? Arkadaşlar bunları daha önceden defalarca söylemiş. Niye yapıyorsun, niye aynı konuyu farklı başlıklarda açıp duruyorsun sürekli uyumlu mu değil mi darboğaz olur mu olmaz mı diye?
Ne var aga açamaz mı? Sen keyfinin kahyası mısın

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
784
İsim
Yunus Emre Uzun
farklı fikirler almak istiyordur farklı cevaplar belki sen biraz fazla agresif yanaşmışsın hocam bence

thecamel7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Furkan Devecioğlu
hocam canavar gibi sistem hiç bi sorun olacağını sanmıyorum soğutmanda güzelse. farklı forumlarda açıp daha çok kişiye ulaşıp bilgi almak istemiş olabilir arkadaş

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
ad soyad
farklı fikirler almak istiyordur farklı cevaplar belki sen biraz fazla agresif yanaşmışsın hocam bence
hocam canavar gibi sistem hiç bi sorun olacağını sanmıyorum soğutmanda güzelse. farklı forumlarda açıp daha çok kişiye ulaşıp bilgi almak istemiş olabilir arkadaş
RTX 5080
Ryzen 7 9800X3D
4K/2K çözünürlük

Haklısınız evet biraz sert çıkışmışım. Kusura bakmasın arkadaş.

okanthe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
okan öznur
Dostum soru biraz komik ama bunu sana çıkışmak için söylemiyorum. Şu anda dünyada bundan daha iyi bir oyun işlemcisi yok. Yani 5090’a bile darboğaz olamaz.

Soruyu şöyle düşün. “Ferrari aldım sizce 100km hıza çıkabilir miyim?” Gibi bir soru.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,083,417
Üyeler
172,233
Son üye
necroware7