Neler Yeni

RTX 5080 için psu önerebilir misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kenan
750 bence düşünmeyin bile çünkü bazı psularda 750 verse bile anca 600 veriyor test etmeden alamazsınız.
4000 serisi için 750 yetebilir ama 5 serisi için 850den aşağısı mümkün değil.

jombo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
efe araci
Raijinteki ilk defa duyduğumdan pek güven vermedi açıkçası, zaten ilk bütçeyi arttırmadan önce 3k ya xpg almaya düşünüyordum reactor de olabilir aslında. Aradaki 1000 tl far bir minnak çok geldi ama, o farka değer mi acaba?
hocam forumda cratosu kullanan bir kaç kişi vardı gayet güzel bir psu sanırım onu almanız iyi olabilir arkadaşın önerdiği psu larda çok güzelmiş onlara da bakabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

All

Allah Allah, şu kablo erimesi olaylarından dolayı bir tık tırsıyorum açıkçası psu seçerken, kafam çok karıştı

bir sürü kişi önerdi evet ama psu list'de görseydim içim biraz daha rahat ederdi
hocam muhtemelen tier liste olmamasının sebebi daha çıtır olması yabancı forumlarda araştırabilirsin bana güven verdi insanlarda bol bol önermiş sorun çıkacağını düşünmem açıkçası.

test videosunu buldum izleyip bakabilirsiniz sonuçlara.

hocam forumda cratosu kullanan bir kaç kişi vardı gayet güzel bir psu sanırım onu almanız iyi olabilir arkadaşın önerdiği psu larda çok güzelmiş onlara da bakabilirsiniz.

hocam muhtemelen tier liste olmamasının sebebi daha çıtır olması yabancı forumlarda araştırabilirsin bana güven verdi insanlarda bol bol önermiş sorun çıkacağını düşünmem açıkçası.

1740149139888.png

hocam core reactor II psu liste var A+ olabilicek en iyi tierde bence şans verin ama diğer arkadaşların önerdiği gibi 1000w de alınabilir.

Son düzenleme:

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
715
İsim
Kerem Eldes
Değer hocam o farka bence reactor alın.Şimddien hayırlı olsun.

Hocam bu arada Raijintek iyi markadır.Kasaları olsun fanları olsun psuları olsun iyi markadır.PSU listte olmadığına bakmayın size önerim ya Raijintek ampere alın ya da XPG core reactor.Karar sizin.

Eğer psuya çok vermeyim derseniz highpowerda olur ama almışken iyisini almak daha iyi olur psular ömürlük ürünler.
Ampere açıkçası daha çok içime sindi, ay başı onu alacağım gibi duruyor

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Mehmet Ali ARICAN
Ampere açıkçası daha çok içime sindi, ay başı onu alacağım gibi duruyor
Hocam iyi yaparsınız şahsen bende onu almayı tercih ederdim core reactor biraz daha ucuz olsa onu seçerdim ama raijintek’de çok güzel bi psu.
Hayırlı olsun şimdiden.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
715
İsim
Kerem Eldes

Alıntıyı görüntüle
hocam core reactor II psu liste var A+ olabilicek en iyi tierde bence şans verin ama diğer arkadaşların önerdiği gibi 1000w de alınabilir.
Evet ama 850w'ı 6k ya yakın ya da geçiyor o yüzden raijintek garip bir şekilde çok içime sindi

jombo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
efe araci
Evet ama 850w'ı 6k ya yakın ya da geçiyor o yüzden raijintek garip bir şekilde çok içime sindi
o zaman sorun çözüldü kankam şimdiden hayırlı uğurlu olsun raijintek de güzel bir markadır kasaları psuları olsun çok iyidir.

The Semih

80+ Gold
yani ben 5080 almadan önce c alacaktım :D o yüzden sıkıntı yok 5080 ile bütçe FAAAAAAZLASIYLA aştım o yüzden daha da aşmak istemiyorum, 750w da kafama gelecek için soru işaretleri düştü biraz daha pay olması içimi daha rahat ettirir, rtx 5080 için kablosu gelsin yeter benim için.
R5 1600 ile kullanmıcaksın dimi o kartı meraktan sordum :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Oğuzhan
Msı
FSP
Corsair

Hocam markalarsan hangi wattan psu istiyorsan bütçene uygun olanı al bunlardan harici bir şey önermem

R5 1600 ile kullanmıcaksın dimi o kartı meraktan sordum :D
Abartmayın hocam ryzen 5 3600 ile kullanır

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
715
İsim
Kerem Eldes

Satriani

80+ Silver
Ben de güç kaynağı bakıyorum bayadır, Raijintek ve FSP arasında kaldım.
Bi' başlıkta arkadaş Raijintek için voltaj düşmesi gibi bir şeylerden bahsetti, Amazon'da da bir yabancı yorum gördüm olumsuz yönde, o yüzden açıkcası biraz çelişkide kaldım ben. Yoksa fiyatına göre 1000W Plat çok iyi görünüyor, yani çok üst düzey güç tüketimleri yoksa yine sorun yapacağını sanmam ama insan bi' yorum da olsa takılıyor işte...

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
715
İsim
Kerem Eldes
Msı
FSP
Corsair

Hocam markalarsan hangi wattan psu istiyorsan bütçene uygun olanı al bunlardan harici bir şey önermem

Abartmayın hocam ryzen 5 3600 ile kullanır
Yakında 3600 e geçtim evet :D

Ben de güç kaynağı bakıyorum bayadır, Raijintek ve FSP arasında kaldım.
Bi' başlıkta arkadaş Raijintek için voltaj düşmesi gibi bir şeylerden bahsetti, Amazon'da da bir yabancı yorum gördüm olumsuz yönde, o yüzden açıkcası biraz çelişkide kaldım ben. Yoksa fiyatına göre 1000W Plat çok iyi görünüyor, yani çok üst düzey güç tüketimleri yoksa yine sorun yapacağını sanmam ama insan bi' yorum da olsa takılıyor işte...
o yorumu bana gösterme şansınız olur mu ben de takılayım?

Satriani

80+ Silver
Yakında 3600 e geçtim evet :D

o yorumu bana gösterme şansınız olur mu ben de takılayım?
Milyon tane başlık var ya, şu an bulmam imkansız. Ben de halihazırda 5070TI'leri beklerken PSU'da bakıyorum, çok konuya baktım ve kendim de konu açmıştım, fakat başka bir konuda böyle bi' şeye denk geldim. Ani voltaj çakılmasından bahsetti birisi, tabi bu seriyle ya da ona denk gelen PSU ile alakalı da olabilir. Eğer tüm seri bu şekilde olsa zaten toplatılması gerekir diye düşünüyorum. Ayrıca CRATOS ve AMPERE farklı ve hangisinden bahsetmişti şu an hatırlamıyorum. Sadece bende marka ile ilgili olumsuz bi' düşünce kalmıştı onu belirtmek istedim.
FSP VITA 1000W ile zaten arasında ortalama 1.5K fark var.

Top Bottom