RTX 5080 MARKA ÖNERİ

Kreusa

80+
Reaksiyon skoru
8
Bütçe
70000
RTX 5080 Almayı düşünüyorum fakat hangi marka hangi model alacağım konusunda kararsızım ve çok fazla opsiyonda yok gibi şu alınabilir gibi bir şey mümkün mü?

RTX 5080 Almayı düşünüyorum fakat hangi marka hangi model alacağım konusunda kararsızım ve çok fazla opsiyonda yok gibi şu alınabilir gibi bir şey mümkün mü?
Alabiliyorsan tabikide asus rog astrql yada msi suprim x

Yüksek modellerde Asus/MSI dışına çıkmanı tavsiye etmem, bütçene göre bakabilirsin.
İlla astral vanguard falan almana gerek yok.

En tepe model Suprim X. İdeal gördüğüm model Zotac'ın Solid modeli. Alacak olsam bunlara bakardım.

Ekleme: MSI Vanguard modelini de beğeniyorum tasarım ve performans olarak.

Bu bahsettiklerinizi bulamıyorum yani msi falan var ama msi kendi içinde vasat modeli bir tık 4090 a yöneldim

En ucuzunu al hepsi ayni performansi veriyor zaten. Soğutmaları da yeterli.

En tepe model Suprim X. İdeal gördüğüm model Zotac'ın Solid modeli. Alacak olsam bunlara bakardım.

Ekleme: MSI Vanguard modelini de beğeniyorum tasarım ve performans olarak.
Hocam Vanguard, Gaming Trio'dan daha mı iyi daha mı üst segment? Takip edemedim de.

Hocam Vanguard, Gaming Trio'dan daha mı iyi daha mı üst segment? Takip edemedim de.
Yüksek ihtimalle öyle olması lazım.
Suprim Liquid> Suprim X> Vanguard> Gaming Trio> Ventus

Peki bu zotac pny gibi ürünler arasında bir tier list var mı ?
Zotac'ta sıralama şöyle diye hatırlıyom

Zotac Extreme Amp Infinity> Infinity Gaming Pro =>= Zotac Solid > Zotac Trinity ve Twin Edge modelleri

5080'de sadece Amp Infinity Extreme ve Solid OC gördüm. İkisi de güzel kart performans olarak.

PNY'de üst model yok bildiğim kadarıyla. Verto ve Verto Epic X. Genelde hep fiyat-performans korurlar.

Son düzenleme:
Astrall

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,264
Üyeler
183,406
Son üye
furkNtt
Geri