Yardım RTX 5080--RYZEN 9950X 1000W PSU ÖNERİSİ

Sanırım imzamdaki psu sorunsuz yazılan değerleri fazlası ile veriyor fan açmıyor doğru düzgün. Fanı açık kullanıyorum sessiz cw sorunu ws yoktur. Gönül rahatlığı ile alabilirsin. Çoğu markanın aksine 12v 5v değerleri stabil neyse o
Güzel bir model seçmişiz, ürünü kullanıp memnun olan birini görünce rahatladım.
İlginiz için teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım imzamdaki psu sorunsuz yazılan değerleri fazlası ile veriyor fan açmıyor doğru düzgün. Fanı açık kullanıyorum sessiz cw sorunu ws yoktur. Gönül rahatlığı ile alabilirsin. Çoğu markanın aksine 12v 5v değerleri stabil neyse o

Msi ı üreten firma cok iyi firma bu arada yurt dışında sadece psu üreten firma Asus roglarıda seasonic üretiyor. Msi bazı modelleri fsp üretiyor
Aradaki farkı verip almaya değer mi fsp mi devam edelim.

Güzel bir model seçmişiz, ürünü kullanıp memnun olan birini görünce rahatladım.
İlginiz için teşekkür ederim.

Aradaki farkı verip almaya değer mi fsp mi devam edelim.
Ben fsp aldım memnun kaldım ama bütçe olsa msi alırdım mesela veya seasonic cok bütçe meselesi hiç biri üzmez ama msi koyduğu fan nedir bilmiyorum ses durumunu deneyimlemedim

Ben fsp aldım memnun kaldım ama bütçe olsa msi alırdım mesela veya seasonic cok bütçe meselesi hiç biri üzmez ama msi koyduğu fan nedir bilmiyorum ses durumunu deneyimlemedim
Msi modelini araştırıp duruma göre karar verelim.
Çok sağolun, iyi forumlar.

Bir tanıdığım üst düzey bir sistem toplayacak.
Sessiz bir güç kaynağı istiyor. Rengi vs hiç önemli değil. Sessiz çalışması yeterli.

Aklımda fsp hydro g pro var.
Sizler hangi modelleri tavsiye edersiniz?
1200 watt a çıkmaya gerek var mı?

Bütçe 8k duruma göre 10k bandına çıkabilir.
fsp olanı kullanıyom sorunsuz sessiz daha sorun yaşamadım

fsp olanı kullanıyom sorunsuz sessiz daha sorun yaşamadım
Aklımızda fsp almak var, msi 1250 watt olan kaliteli bir model dendi. Onu inceliyorum. Fsp kadar kaliteliyse aradaki farkı verip 1250 watt aldıracağım. İleride 5090 falan takarsa rahat eder.

Aklımızda fsp almak var, msi 1250 watt olan kaliteli bir model dendi. Onu inceliyorum. Fsp kadar kaliteliyse aradaki farkı verip 1250 watt aldıracağım. İleride 5090 falan takarsa rahat eder.
Ben msi 850w ile sorun yaşadım. Fsp geçtim ses falan yok hiçbir eksi yön ile karşılaşmadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,877
Üyeler
184,068
Son üye
samettt26
Geri