Neler Yeni

RTX 5090 modellerinin sıcaklık değerleri geldi!

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Ahmet Berat
Selamlar.
5090 incelemeleri düştü ve Techpowerup da bazı modellerin incelemelerini çıkartmış. Şu anlık sadece 5090 var ilerleyen günlerde daha fazlası ile güncellenecektir.
Techpowerup testleri baya iyi reçete çıkarıyor ancak ben bu konuda sadece soğutma performansına dikkat çekmek istiyorum.
1737761799535.png

Hotspot değerleri ortalıkta gözükmüyor bu biraz can sıkıcı. Vram ısıları RTX 30 serisi gibi sıkıntı çıkaracak gibime geliyor. Çıkacak diğer kartlarda RTX 40 serisi kadar rahat takılamayabiliriz.
Sizin konu hakkındaki düşünceleriniz neler?

Daha fazla detay için kaynak :

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,726
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Hotspot değerleri de olsaydı çok iyi olurdu dediğiniz gibi.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
Selamlar.
5090 incelemeleri düştü ve Techpowerup da bazı modellerin incelemelerini çıkartmış. Şu anlık sadece 5090 var ilerleyen günlerde daha fazlası ile güncellenecektir.
Techpowerup testleri baya iyi reçete çıkarıyor ancak ben bu konuda sadece soğutma performansına dikkat çekmek istiyorum.
Alıntıyı görüntüle
Hotspot değerleri ortalıkta gözükmüyor bu biraz can sıkıcı. Vram ısıları RTX 30 serisi gibi sıkıntı çıkaracak gibime geliyor. Çıkacak diğer kartlarda RTX 40 serisi kadar rahat takılamayabiliriz.

Watt arttırıldığından bu değerler normal zaten ambargo bitiş tarihinden karta o kadar da güvenmedikleri belliydi. Şimdi de hotspot değeri yok bu kartta bir şeyler hatalı ama hayırlısı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Abdullah Çetin
Selamlar.
Alıntıyı görüntüle

500 küsur watt için fena değil gibi..
(Genel olarak..)

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,408
İsim
Yunus Şahin
Yine de 600W güç çeken kartlar için normal değerler. 600W nedir anasını satayım ya? Millet daha 500-600W güç kaynağı kullanıyor.

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Tayfun Balım
4000 serisinde ucuz markayı alın geçin soğutucular büyüdü 65 70 derecenin üstünü gören kart yok markaya vermeyin demiştik.

5000 serisinde en iyi kartı almalısın diyeceğiz gibi duruyor. Alttaki modellerin de tpd değeri arttığı için ısılar da artarsa giriş seviyesi sistemler soba gibi çalışır.

Top Bottom