Telefonunu Çıkra
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 427
- İsim
- Ahmet Berat
Selamlar.
5090 incelemeleri düştü ve Techpowerup da bazı modellerin incelemelerini çıkartmış. Şu anlık sadece 5090 var ilerleyen günlerde daha fazlası ile güncellenecektir.
Techpowerup testleri baya iyi reçete çıkarıyor ancak ben bu konuda sadece soğutma performansına dikkat çekmek istiyorum.
Hotspot değerleri ortalıkta gözükmüyor bu biraz can sıkıcı. Vram ısıları RTX 30 serisi gibi sıkıntı çıkaracak gibime geliyor. Çıkacak diğer kartlarda RTX 40 serisi kadar rahat takılamayabiliriz.
Sizin konu hakkındaki düşünceleriniz neler?
Daha fazla detay için kaynak :
5090 incelemeleri düştü ve Techpowerup da bazı modellerin incelemelerini çıkartmış. Şu anlık sadece 5090 var ilerleyen günlerde daha fazlası ile güncellenecektir.
Techpowerup testleri baya iyi reçete çıkarıyor ancak ben bu konuda sadece soğutma performansına dikkat çekmek istiyorum.
Hotspot değerleri ortalıkta gözükmüyor bu biraz can sıkıcı. Vram ısıları RTX 30 serisi gibi sıkıntı çıkaracak gibime geliyor. Çıkacak diğer kartlarda RTX 40 serisi kadar rahat takılamayabiliriz.
Sizin konu hakkındaki düşünceleriniz neler?
Daha fazla detay için kaynak :
ASUS GeForce RTX 5090 Astral OC Review - Astronomical Premium
The ASUS GeForce RTX 5090 Astral is the company's $2800 flagship RTX 5090 model. It comes with a massive quad-slot, quad-fan cooling solution that weighs over 3 kilograms! Thanks to the large factory overclock it can deliver additional performance and temperatures are very low.
www.techpowerup.com