Neler Yeni

RTX 5090 tahmini ne zaman TR'ye gelir?

Akifyl1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Akif Yıldız
Sizce 5090 ne zaman çıkar, ne zaman Türkiye'ye gelir ve TR fiyatı ne kadar olur?

Ve diğer merak ettiğim şey Türkiye'ye geldiğinde mağazalarda stok olur mu, yoksa uzun süre stok bekler miyiz? 4090'da durumlar nasıldı mesela bilgi ve tahmini olanlar cevaplayabilir mi?

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
Sizce 5090 ne zaman çıkar, ne zaman Türkiye'ye gelir ve TR fiyatı ne kadar olur?

Ve diğer merak ettiğim şey Türkiye'ye geldiğinde mağazalarda stok olur mu, yoksa uzun süre stok bekler miyiz? 4090'da durumlar nasıldı mesela bilgi ve tahmini olanlar cevaplayabilir mi?
5090da stok sorunu olacağını düşünmüyorum ama birkaç aya anca önerilen fiyatına belki düşebilir.

Akifyl1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Akif Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
5090da stok sorunu olacağını düşünmüyorum ama birkaç aya anca önerilen fiyatına belki düşebilir.
4090 çıkışına göre kıyaslarsak fiyat tahmininiz var mı? Bir de tanıtıldıktan sonra ne zaman Türkiye’de satışa sunulur sizce?

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
4090 çıkışına göre kıyaslarsak fiyat tahmininiz var mı? Bir de tanıtıldıktan sonra ne zaman Türkiye’de satışa sunulur sizce?
Tahmin Türk pazarı için çok zor daha %25e varan bir stopaj dedikodusu dönerken. Birkaç haftaya gelir diye düşünüyorum.

Top Bottom