- Reaksiyon skoru
- 258
Tamam senin dediğin doğru ona söz yok. 2060 alıp O.C. ile 5600XT geçilebilir hatta. Ama bu fiyatlara bakınca 2060 almak çok mantıksız.Daha iyi olduğuna kimse itiraz etmiyor.
Aralarında dağlar kadar fark yok bende dedimki
Gaming gecesine hangisi ucuza gelirse onu al.
al iştee. bir tane daha fanboy. Arada o kadar fiyat farkı var ve 5600XT daha iyi, hemde daha ucuz. RT desen açamayacaksın, DLSS 2.0 her oyunda yok. DLSS benzeri bir özellik AMD de var görüntü güzelleştiren hemde.RTX 2060 iyidir.
Ben RTX2060 öneriyorum demedim ki RTX hakkında konuştum.Her RTX oyunda DLSS 2.0. var mı? Yok, e o zaman nasıl 2060 ile RT açacaksın ULTRA ayarlarda? Fanboyluk yapmayın. Nvidia genel olarak AMD den daha iyi ama ürüne göre konuşun
Orası öyle ama bu bütçede milletin 2060 önermesini garip buldumBen RTX2060 öneriyorum demedim ki RTX hakkında konuştum.
La adama rtx 2060 al dedim zaten neyi anlamıyorsunsen kullanmadın herhalde dünyanın en saçma driver sorunları mevcut bu kartta şuan sen fanboyluk yapıyorsun rx 5600 xt ye de sorunsuz diyorsan vallaha sana ne diyeceğimi bilmiyorum
Post automatically merged:
tamam sen almışsın fakat bu adam daha almamış ve soruyor o yüzden kesinlikle 2060 alınmalı arada 800 TL farkta olsa alırdım ben ve öneriyorum
Rtx 2060 Super 8GB kullanıyorum çok memnum herkese tavsiye ederim.Soru yukarıdaki gibidir
Asus 5600xt mi rtx 2060 mi
Rtx önemli mi
2060 Super amaRtx 2060 Super 8GB kullanıyorum çok memnum herkese tavsiye ederim.
Kanka manyak olursun burda salalımOrası öyle ama bu bütçede milletin 2060 önermesini garip buldum