Selamlar, bu rehberimde kullanması çok basit ama çok işlevli olan programı göstereceğim.
Not: Driver sürümünüz 456.38 üzeri olmalı.
Rtx Voice Nedir ?
Dışarıdan gelen sesleri engelleyen programdır. (Klavye sesleri, çevrenizde ki konuşma sesleri vb.)
Rtx Voice Hangi Programlarda Kullanılabiliyor ?
Discord
OBS Studio
Streamlabs
XSplit Broadcaster
Twitch Studio
WebEx
Zoom
Slack
Teams
Rtx Voice Nereden İndirilebilir ?
NVIDIA RTX Voice: Setup Guide
Rtx Voice Destekleyen Ekran Kartları
RTX 2060, Quadro RTX 3000, TITAN RTX veya üzeri
Rtx Voice Nasıl Aktif Edilir ?
Programı indirdikten sonra, programı açın. Karşınıza böyle bir yer çıkacak, Input device (mikrofon) kullanacağınız cihazı seçin. Output device (Hoparlör) kullanacağınız cihazı seçin. Ardından aktif hale getirin. (Ben sadece mikrofon özelliğini kullanıyorum, çünkü: Şarkı dinlerken beat sesi gidiyor.)
Ses Ayarlarından İstediğiniz giriş, çıkış cihazını seçebilirsiniz. (Hoparlör özelliğini kullanmak istemezseniz, oradan kapatın ve Windows un ses ayarları kısmından ses aldığınız cihazı seçiniz.)
Oyunlarda fps düşürüyor mu ?
Kullandığım süre içinde fps düşüşü hissetmedim, bu konuda testleri ekliyorum.
NOT:YAPILAN TESTLERDE FPS DÜŞÜŞÜ OLMADI, FPS'E HİÇ BİR ETKİSİ OLMADI. EKRAN GÖRÜNTÜLERİNDE FPS FARKLI OLMA SEBEBİ İSE FPSLER ÇOK DALGALIYDI.
Oyun testleri:
Valorant (Rtx Voice açık):
Valorant (Rtx Voice kapalı):
Gta 5 (Rtx voice kapalı):
Gta 5 (Rtx voice açık):
The forest (Rtx voice kapalı):
The Forest (Rtx voice açık):
Counter-Strike: Global Offensive (Rtx kapalı)
Counter-Strike: Global Offensive (Rtx açık):
Rehberimiz bu kadardı, Rtx Voice harika olmuş. Oyunlar da hiç bir şekilde performans düşüşü yaşamadım. İlerleyen günlerde oyun testlerini güncelleyeceğim, daha fazla oyun testleri ekleyeceğim.
Not: Driver sürümünüz 456.38 üzeri olmalı.
Rtx Voice Nedir ?
Dışarıdan gelen sesleri engelleyen programdır. (Klavye sesleri, çevrenizde ki konuşma sesleri vb.)
Rtx Voice Hangi Programlarda Kullanılabiliyor ?
Discord
OBS Studio
Streamlabs
XSplit Broadcaster
Twitch Studio
WebEx
Zoom
Slack
Teams
Rtx Voice Nereden İndirilebilir ?
NVIDIA RTX Voice: Setup Guide
Rtx Voice Destekleyen Ekran Kartları
RTX 2060, Quadro RTX 3000, TITAN RTX veya üzeri
Rtx Voice Nasıl Aktif Edilir ?
Programı indirdikten sonra, programı açın. Karşınıza böyle bir yer çıkacak, Input device (mikrofon) kullanacağınız cihazı seçin. Output device (Hoparlör) kullanacağınız cihazı seçin. Ardından aktif hale getirin. (Ben sadece mikrofon özelliğini kullanıyorum, çünkü: Şarkı dinlerken beat sesi gidiyor.)
Ses Ayarlarından İstediğiniz giriş, çıkış cihazını seçebilirsiniz. (Hoparlör özelliğini kullanmak istemezseniz, oradan kapatın ve Windows un ses ayarları kısmından ses aldığınız cihazı seçiniz.)
Oyunlarda fps düşürüyor mu ?
Kullandığım süre içinde fps düşüşü hissetmedim, bu konuda testleri ekliyorum.
NOT:YAPILAN TESTLERDE FPS DÜŞÜŞÜ OLMADI, FPS'E HİÇ BİR ETKİSİ OLMADI. EKRAN GÖRÜNTÜLERİNDE FPS FARKLI OLMA SEBEBİ İSE FPSLER ÇOK DALGALIYDI.
Oyun testleri:
Valorant (Rtx Voice açık):
Valorant (Rtx Voice kapalı):
Gta 5 (Rtx voice kapalı):
Gta 5 (Rtx voice açık):
The forest (Rtx voice kapalı):
The Forest (Rtx voice açık):
Counter-Strike: Global Offensive (Rtx kapalı)
Counter-Strike: Global Offensive (Rtx açık):
Rehberimiz bu kadardı, Rtx Voice harika olmuş. Oyunlar da hiç bir şekilde performans düşüşü yaşamadım. İlerleyen günlerde oyun testlerini güncelleyeceğim, daha fazla oyun testleri ekleyeceğim.
Son düzenleme: