Yardım Rtx vs rx hangisi

Alıntıyı görüntüle
OC perforamösnı böyle 5700'ü geçiyor onun haricinde bledner ya da yayın vb her konuda 2060 daha iyi ama 5700'e o kadar para vermişken akakçeden galax 2060 supere bakın.
Rx5700 performans olarak daha iyi. Oc nin performansı aldığı modele göre değişir. Ancak Nvidia yazılımda daha başarılı

Rx5700 çok daha iyidir.

bu ne şimdi 9900K ile test yapmış ve attığın teste de rx 5700 ile 1660 SUPER birbirine yakın olduğu yerler var % olarak hesaplayınca. :)

Dostum hiç biri umurumda değil, FPS ler her şeyi açıklıyor :).

• Hahaha
Reaksiyonlar: cici
Bu arada sanırım bu ventus modeli ki stock olarak kullansan bile soğutması zor yeter VRM olarak da gaming X kadar iyi değil gaming X at sen. xD her kartın OC potansiyeli farklıdır sözde güvenilir bir kaynak da değil bu. :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum hiç biri umurumda değil, FPS ler her şeyi açıklıyor :).
1660 SUPER zaten rx 5700 ile aynı FPS'i vermiyor sadece yaklaşıyor ama VENTUS modeli değil GAMİNG X

Bu arada sanırım bu ventus modeli ki stock olarak kullansan bile soğutması zor yeter VRM olarak da gaming X kadar iyi değil gaming X at sen. xD her kartın OC potansiyeli farklıdır sözde güvenilir bir kaynak da değil bu. :D

Ben anlamam adam soğutmuş demekki kullanabiliyor, çalışıyor ise problem yok sonuçlar ortada :).

Ben anlamam adam soğutmuş demekki kullanabiliyor, çalışıyor ise problem yok sonuçlar ortada :).
OC için gelişmiş VRM yapısı lazım gaming X ve EVGA KO modelleri bu konuda mükemmel.
VENTUS ise OC için değil öylesine F/P ürünü olmak için çıkmış OC için kötü EVGA ise geneellikle en iyi VRM yapısı sebebiyle.

OC için gelişmiş VRM yapısı lazım gaming X ve EVGA KO modelleri bu konuda mükemmel.
VENTUS ise OC için değil öylesine F/P ürünü olmak için çıkmış OC için kötü EVGA ise geneellikle en iyi VRM yapısı sebebiyle.

Al gaming X 1660 Ti OC modeli, RX 5600 Xt nin OC versiyonundan daha düşük FPS değerleri alıyor. Mutlumusun artık, Sal beni.

• Hahaha
Reaksiyonlar: cici
Geri