keremamacfx
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
3100 tl ye rtx 2060 6gb buldum mining olma ihtimali yüzde kaç
ben 6 ay önce 3400'e Temiz Süper 8 GB Olanını Almıştım3100 TL ye rtx 2060 6gb buldum mining olma ihtimali yüzde kaç
ekran kartının sahibi interkafeci orda test etme şanım var ama emin olamıyorumDostum zamanında bende o yoldan geçtim. Furmark testi iste adamdan. Benim 0 RTX2060’ım var. Sıcaklığı 72’yi geçmiyor. FPS 40-42 diye hatırlıyorum ancak yanılıyor olabilirim. İnternetten youtubeden furmark teslerine bak karşılaştır
Kanka internet kafeyse büyük olasılık mininglidir. Bildiğim kadarıyla geceleri sistemleri açık bırakıp kazdırıyorlarekran kartının sahibi interkafeci orda test etme şanım var ama emin olamıyorum
Ben minigli ekran kartı aldım 1300₺ ye sonra 1400₺ verdim onu düzeltmek için ölü yatırım oldu benim için bence mingili ise alma3100 TL ye rtx 2060 6gb buldum mining olma ihtimali yüzde kaç
furmark testi yapıcam gittiğimde ideal kaç derecede olması gerekiyoTest yap. Sorunsuzsa al. Miningte kullanılıp kullanılmaması aşırı önemsiz. Önemli olan sağlam olup olmaması.
Model ve kasa önemli.furmark testi yapıcam gittiğimde ideal kaç derecede olması gerekiyo
ASUS TURBO RTX 2060 6Gb 192Bit Ekran KartıModel ve kasa önemli.
Bu modelleri asla önermem bu arada. Blower fanlı kartlardan mümkün olduğunca uzak dururum ben.
ideal olarak testte kaç derece çıkması gerekiyo maxTemiz duruyor
beni 1 2 sene götürücek bi ekran kartı arıyorum çok uzun süre kullanmıycamBu modelleri asla önermem bu arada. Blower fanlı kartlardan mümkün olduğunca uzak dururum ben.