Neler Yeni

Çözüldü✓ Rtx3050 sistem 8.799₺ vatan

qwert7610

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Guan Tanamo
geldimi kasalar ben kacirdim cok uzgunum 😞 tam yattim tekrar stok acmislar

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Gokhan
Kablolama oldukça özensiz umarım tüm kasalar kazasız belasız teslim etmeyi becerebilirler.

Microp44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Mejik
Arkadaşlar, kargonuz gelince özenle konrol edin. İşlemci fanını tam oturmamışlar, kablolar çamaşır ipi gibi serilmişti. Kısaca detaylı kontol edin

TahinPekmez

80+ Silver
Arkadaşlar, kargonuz gelince özenle konrol edin. İşlemci fanını tam oturmamışlar, kablolar çamaşır ipi gibi serilmişti. Kısaca detaylı kontol edin
hayırlı olsun kaça aldın?

Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Muhammed Dinç
Ben direk kutuyla vatan şubesine gitmeyi düşünüyorum gözlerinin önünde açıp bakarım bir problem olursa müdahale edilir montaj konusunda bilgim zayıf

Karmarija

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Çağan
Vatanın yapmış olduğu nadir kampanyalardan ama G4 sistemden f/p bakımından iyi . Bende kartla alamadım eft ile aldım ürünler ulaştı farklı mağazalardan geleceği için toplatmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada Webe özel satıştı. Mağazadan alamazsınız. Almak isteyen olursa ekran kartsız veya sadece ekran kartı şeklindede satabilirim

Son düzenleme:

pilav

80+ Bronze
Vatanın yapmış olduğu nadir kampanyalardan ama G4 sistemden f/p bakımından iyi . Bende kartla alamadım eft ile aldım ürünler ulaştı farklı mağazalardan geleceği için toplatmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada Webe özel satıştı. Mağazadan alamazsınız. Almak isteyen olursa ekran kartsız veya sadece ekran kartı şeklindede satabilirim
Kurulmu yaptınız mı montaj işlemini nasıl yapmışlar baştan savma bir iş mi yoksa normal mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,743
Üyeler
165,581
Son üye
mahsumex7
Top Bottom