nedir hocam durumu eve geçebildiniz miDeğil gibi daha kontrol edemedim. Evdekiler attı resim.
Malesef hocam 12 gibi evde olacağım malum 15:00 / 23:00 vardiyasındayımnedir hocam durumu eve geçebildiniz mi
Kolay gelsin hocamMalesef hocam 12 gibi evde olacağım malum 15:00 / 23:00 vardiyasındayım
kolay gelsin hocam sorun yok beklerizMalesef hocam 12 gibi evde olacağım malum 15:00 / 23:00 vardiyasındayım
hayırlı olsun kaça aldın?Arkadaşlar, kargonuz gelince özenle konrol edin. İşlemci fanını tam oturmamışlar, kablolar çamaşır ipi gibi serilmişti. Kısaca detaylı kontol edin
8800hayırlı olsun kaça aldın?
Kurulmu yaptınız mı montaj işlemini nasıl yapmışlar baştan savma bir iş mi yoksa normal miVatanın yapmış olduğu nadir kampanyalardan ama G4 sistemden f/p bakımından iyi . Bende kartla alamadım eft ile aldım ürünler ulaştı farklı mağazalardan geleceği için toplatmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada Webe özel satıştı. Mağazadan alamazsınız. Almak isteyen olursa ekran kartsız veya sadece ekran kartı şeklindede satabilirim
Kapalı kutuda tüm parçalarKurulmu yaptınız mı montaj işlemini nasıl yapmışlar baştan savma bir iş mi yoksa normal mi