saçmaymış , ne zaman teslim ediceklermiş pekiAlıntıyı görüntüle
sevmiyorum bu ups i hava şartları kötü bile değil
saçmaymış , ne zaman teslim ediceklermiş pekiAlıntıyı görüntüle
sevmiyorum bu ups i hava şartları kötü bile değil
bilmiyorum da birisi bugün sistemi benden 12.000 liraya almak istiyor ve acil lazım diyor UPS geciktirmeseydi satacaktım mis gibisaçmaymış , ne zaman teslim ediceklermiş peki
Bizimkisi gene hiç verilmedi kargoyabilmiyorum da birisi bugün sistemi benden 12.000 liraya almak istiyor ve acil lazım diyor UPS geciktirmeseydi satacaktım mis gibi
Benimde öyle ya kankiEn azından sizlerinki kargoya verilmiş benim sistem halen hazırlanıyor olarak görünüyor.
Ciddi misin ya 3 gün nedir allah içinSiteden desteğe yazdim, Siparişiniz tahmini 3 iş günü içerisinde kargo çıkışı sağlanabilir. Montaj işlemlerinin tamamlanması beklenmektedir. diyor bu hafta gelir umarım..
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne montajmış arkadaş
Beyler sms geldi bana gün içerisinde telsim edilecek diyor laaaCiddi misin ya 3 gün nedir allah için
Ama kargoya eve değil montaj işlemi bitti gün içinde kargoya teslim edilecek yazıyorCiddi misin ya 3 gün nedir allah için
Beyler sms geldi bana gün içerisinde telsim edilecek diyor laaa
nerden geldi mesajCiddi misin ya 3 gün nedir allah için
Ama kargoya eve değil montaj işlemi bitti gün içinde kargoya teslim edilecek yazıyor
sms demişsin pardonnerden geldi mesaj
sitede ne durumda gözüküyorCiddi misin ya 3 gün nedir allah için
Ama kargoya eve değil montaj işlemi bitti gün içinde kargoya teslim edilecek yazıyor
hayırlı olsun
bi ben kaldim sanirim mail vs. almayanŞu anda mail geldi siparişim hazırlanmış kargoya teslim ediliyormuş.
hayırlı olsun
bi ben kaldim sanirim mail vs. almayan