Stoktaki mağazalarda gözüküyor hala ama muhtemelen sitedeki fiyat olmayacakweb e ozel fiyat magazada ayni fiyat degildir
Dostum sabah 9 da wp hattıyla veya telefonla arama yap görüş o fiyatlara kadar gideri var sistemin alabiliyorsan kaçırmaValla topladığım sistemi iade edip kredi çekip sabah bunu almaya gidecektim mağaza fiyatı aynısıysa eğer
Topladığım sistem 5k falan tutmuştu üstüne ilerde iyi bir ekran kartı alacaktım ama bu sistem daha iyi olur ekran kartı almam gerekmezDostum sabah 9 da wp hattıyla veya telefonla arama yap görüş o fiyatlara kadar gideri var sistemin alabiliyorsan kaçırma
Evet dostum forumları takip ediyorum görüyorum seni umarım alırsınTopladığım sistem 5k falan tutmuştu üstüne ilerde iyi bir ekran kartı alacaktım ama bu sistem daha iyi olur ekran kartı almam gerekmez
hocam biz görene kadar bitti ya bunları erken görmenin bi yolu yokmudurEvet dostum forumları takip ediyorum görüyorum seni umarım alırsın
Kâr marjı yok denecek kadar az.Demek ki istenirse bu fiyata verilebiliyormuş. Acayip kâr marjı var demek ki.
Ben insta da gördüm 15 dakika geçmişti storynin üstünden hala stok vardıhocam biz görene kadar bitti ya bunları erken görmenin bi yolu yokmudur