oyunda değil günlük kullanımda da drop yiyorum yani birkaç saniyeliğine 1 2 fps e kadar düşüyor mouse hareket edemiyor falan. Bilgisayarı ve oyunları 2k da oynuyorum 1080p değil. Sorun neyde olabilir?
mining açık olduğu için ekran kartı driverım 470.05 sürümünde diğerleri güncel olması lazımDriverlarinizi güncellediniz mi?
SSD kontrol edebilir misiniz.
Crystaldiskmark ve crystaldiskinfo ile sonra sonuçların fotoğraflarını atabilir misiniz?
Testi başlatmamışsınız.mining açık olduğu için ekran kartı driverım 470.05 sürümünde diğerleri güncel olması lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleburdan sonra ne yapmam gerekiyor
peki nasıl başlatıcamTesti başlatmamışsınız.
Sorun ssd'de olabilir tam modelini söyleyebilir misiniz birde silebilirseniz bir şeylerin silin ssdnin %20 gibi boş olması daha sağlıklı olur.peki nasıl başlatıcam
Alıntıyı görüntüle
böyle diyor
Alıntıyı görüntüleumarım testi doğru yapmışımdır bana bok gibi geldi bir bakın isterseniz bu arada internetim 1000mbps burda yazma 271 çıkmış
@Efe Alper
Alıntıyı görüntülediğerlerini yapmayı unutmuşum böyle çıktı
PNY CS2130 500gbSorun ssd'de olabilir tam modelini söyleyebilir misiniz birde silebilirseniz bir şeylerin silin ssdnin %20 gibi boş olması daha sağlıklı olur.
biraz daha boşaltmaya çalışıcamssd yavaş gibi görünüyo ama çok dolduğu içinde olabilir