Neler Yeni

RTX3070'li Laptopun Fiyatı Gerçek mi?

Marimera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Boğaç gurur
Ben sepete attım, hesaba giriş yaparken gitti. Son anda kaçırdım. Ama yollayacaklarını sanmıyordum, bence sistemsel hata vardı, parayı iade edeceklerdi.

allahım inşallah aynısını 2060lı laptoplara da yaparlar daha fazlasına bütçe yetmiyor :D ;)
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet
yok usta nereye alıyon bende o kadar para yok kart da o kadar limit de yok bizimkilere dedim mırın kırın edene kadar stok bitti işte böyle fırsatları değerlendirmezsen yattığın yerden zengin olamazsın 15k ya rahat satardım o laptopu

Ben sepete attım, hesaba giriş yaparken gitti. Son anda kaçırdım. Ama yollayacaklarını sanmıyordum, bence sistemsel hata vardı, parayı iade edeceklerdi.
yaparlar mı sence öyle bir şey bence yapamazlar yaa öyle cayma hakkı yook ne dediysen o diyecen firmaya

Marimera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Boğaç gurur
yok usta nereye alıyon bende o kadar para yok kart da o kadar limit de yok bizimkilere dedim mırın kırın edene kadar stok bitti işte böyle fırsatları değerlendirmezsen yattığın yerden zengin olamazsın 15k ya rahat satardım o laptopu

yaparlar mı sence öyle bir şey bence yapamazlar yaa öyle cayma hakkı yook ne dediysen o diyecen firmaya
Bana fiyatı saçma geldi ama. Bence sistemsel hata vardı, yollayacaklarını sanmıyorum. Para iadesi olurdu.

OrionKnight55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Selim Çakır
Discord
OrionKnight#0090
biraz ironi yapmıştım orda. sistemsel hata vardır kimse kara kaşına kara gözüne 3070 hele hele laptopta satmaz

Marimera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Boğaç gurur

Birkaç kere denk gelmiştim bu tarz olaya. Neyse o desen de işlemi iptal ediyorlar. Kullanıcı sözleşmesinde vardı o tarz bir madde. Satıcı cayabilir diye.

Birkaç kere denk gelmiştim bu tarz olaya. Neyse o desen de işlemi iptal ediyorlar. Kullanıcı sözleşmesinde vardı o tarz bir madde. Satıcı cayabilir diye.
aceba kim aldı ürünleri merak ediyorum alan varsa bu forumdan birisi irtibata geçse bari ürünü yolladılar mı yoksa iptal mi ettiler bilelim

OrionKnight55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Selim Çakır
Discord
OrionKnight#0090
18k çekmişler fiyatı gg

Marimera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Boğaç gurur
Düzelttiler fiyatı. Bence kimse alamadı. Hatalarını da hemen düzelttiler. Üzülmeye gerek yok yani. Hatalı yazmışız diye ürünü 8bin tl ucuza vereceklerini hiç sanmıyorum.

OrionKnight55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Selim Çakır
Discord
OrionKnight#0090
monstera mail attım gerçekten 11k ya satılmış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR