dithyramb
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
- Bütçe
- 15000
msınin gaming modelleri diğerlerine göre daha soğutması daha iyi diye biliyorum bir kaç arkadaş daha baksın 1k farka değecek şey var mı yok mu bilmiyorumArkadaşlar Merhaba, 3080 ekran kartı alacağım 2.el araştırmaktan sıkıldım direkt kapalı kutu alacağım bir bilgisayarcıdan fiyatları aynı hepsinin sadece bir modelde bin lira fazlalık var hangisi almak daha mantıklı?
ZOTAC TRİNİTY OC RTX 3080 15k
MSİ VENTUS 3X PLUS RTX 3080 15k
GİGABYTE GAMİNG OC RTX 3080 15k
ZOTAC AMP HOLO BLACK RTX 3080 15k
MSİ GAMİNG Z TRİO RTX 3080 12GB 16k
2 haftadır araştırıyorum ancak kartlar hep mining içi açılmış sıkıntılı kartlar. bütçe maksimum 15-16k. RX6800XT alayım dedim ona da güvenemedim. Ne tavsiye edersiniz biraz acelem var tek parçam bu kaldıbu kartlara sıfır parası vermek mantıksız
VRAM'i daha fazla oluyor o modelde tek farkı o sanırım. Mesela PALİT GAMINGPRO modeli var 14k diyor MSI alsam fark edecek mi o kadarmsınin gaming modelleri diğerlerine göre daha soğutması daha iyi diye biliyorum bir kaç arkadaş daha baksın 1k farka değecek şey var mı yok mu bilmiyorum
sıfır 7700xt alabilirsin hocam 17k şuan2 haftadır araştırıyorum ancak kartlar hep mining içi açılmış sıkıntılı kartlar. bütçe maksimum 15-16k. RX6800XT alayım dedim ona da güvenemedim. Ne tavsiye edersiniz biraz acelem var tek parçam bu kaldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
VRAM'i daha fazla oluyor o modelde tek farkı o sanırım. Mesela PALİT GAMINGPRO modeli var 14k diyor MSI alsam fark edecek mi o kadar
5000 serısı cıktı artık bu kartlar eskıdı pıyasada sıfırı cok zor 6800xt 6900 olmadı 3080 ti felan bulunur2 haftadır araştırıyorum ancak kartlar hep mining içi açılmış sıkıntılı kartlar. bütçe maksimum 15-16k. RX6800XT alayım dedim ona da güvenemedim. Ne tavsiye edersiniz biraz acelem var tek parçam bu kaldı
VRAM'i daha fazla oluyor o modelde tek farkı o sanırım. Mesela PALİT GAMINGPRO modeli var 14k diyor MSI alsam fark edecek mi o kadar
Msı gaming z trio alArkadaşlar Merhaba, 3080 ekran kartı alacağım 2.el araştırmaktan sıkıldım direkt kapalı kutu alacağım bir bilgisayarcıdan fiyatları aynı hepsinin sadece bir modelde bin lira fazlalık var hangisi almak daha mantıklı?
ZOTAC TRİNİTY OC RTX 3080 15k
MSİ VENTUS 3X PLUS RTX 3080 15k
GİGABYTE GAMİNG OC RTX 3080 15k
ZOTAC AMP HOLO BLACK RTX 3080 15k
MSİ GAMİNG Z TRİO RTX 3080 12GB 16k
Alacağım 3080ler de sıfır ondan dolayı pahalıBana kalırsa sıfır 7700Xt daha az güç tüketimi, iki yıl garantisi ve yakın performansı ile alınır.
RTX 3080 vs RX 7700 XT [6 benchmarkta]
NVIDIA RTX 3080 ile AMD RX 7700 XT'yi ayrıntılı olarak karşılaştırıyoruz: özellikler, oyunlar, benchmarklar.technical.city
Ben şu an 1660ti leptop kullanıyorum benim için bayağı bir seviye atlamak olucak 3080. Hem kasa performansı vs.de fark edecek. Ondan dolayı 5000 serisi bana çıkmadı maalesef bütçesi olanlar alıp güle güle kullanabilir5000 serısı cıktı artık bu kartlar eskıdı pıyasada sıfırı cok zor 6800xt 6900 olmadı 3080 ti felan bulunur
Teşekkür ederimMsı gaming z trio al
Rx 6800 Asus tuf gaming var elimde kutu fatura var garanti bir kaç ay önce bitti içi açılmamış işlem görmemiş kullanıcıdan kullanıcıya sıcaklıkları da çok iyi isterseniz konuşabiliriz2 haftadır araştırıyorum ancak kartlar hep mining içi açılmış sıkıntılı kartlar. bütçe maksimum 15-16k. RX6800XT alayım dedim ona da güvenemedim. Ne tavsiye edersiniz biraz acelem var tek parçam bu kaldı
Fiyata ne diyorsunuzRx 6800 Asus tuf gaming var elimde kutu fatura var garanti bir kaç ay önce bitti içi açılmamış işlem görmemiş kullanıcıdan kullanıcıya sıcaklıkları da çok iyi isterseniz konuşabiliriz
Nvidia olsun, 0 olsun, 2. Eldeki uygun kart yok illa ki bu listeden bir 3080 seçeceğim diyorsanız 1k fazla verip msi gaming trio modelini alın. Gigabyte gaming oc de fena değildir. Eagle ve winforce modellerinden iyidir.
10 bin TL memnun kalırsınız.Upgrade ettiğim için satıyorum sapphire 6900 xt aldım fakat hem sıcaklık hem malzeme kalitesi olarak tuf u çok aradım gerçekten.Fiyata ne diyorsunuz
MSİ VENTUS 3X PLUS RTX 3080 nasıl sizce