rtx3080 laptop 32k kaçmazzzz

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
ben ısınıyor diye bişey söylemedim rtx 4060 varken alınmaz bence sıfır bu fiyata işlemciside pek yeni nesil değil.
Kronik sorunu nedir hocam ısı değil ise ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neyse bu kadar yazdık acer ve nvdia dan sponsorluk aldım sanacak millet esenlikler. Özelden mesajlara açığım 😂

Neyse bu kadar yazdık acer ve nvdia dan sponsorluk aldım sanacak millet esenlikler.
Arkadaş demiş sorunlu diye bende ona istinaden dedim.

3080 4060ı her türlü gömer o ayrı ama pc hakkında yorumlar o kadar iyi değil gibi. Bide her yerde aşağı yukarı aynı fiyat
Rüyasında gömer bu modelde RTX 3080, 100w ile limitli

Arkadaş demiş sorunlu diye bende ona istinaden dedim.
Anladım hocam. O arkadaşta bir başka arkadaştan duyduğunu yazmıştır ben problemi çözdüm. Okuyucular artık karar verir ne alacağına 😂

Nitro 5 in o kasasında anakartsal problem var okuyun anakartsal sorun diye anlarsınız milletin nitro sorunlu demesinin sebebi bu kasa ve hayli sorunlu ısı olsun panel olsun kasa olsun.

100 watt 3070ti laptop ile 140 watt 3070 ti arasında %21 performans farkı var. 3080 yok ama 3080 ti'de var grafikte watta göre verdiği performansa bakabilirsiniz.

Anladım hocam. O arkadaşta bir başka arkadaştan duyduğunu yazmıştır ben problemi çözdüm. Okuyucular artık karar verir ne alacağına 😂
Hocam isterseniz size anakartsal problemlerini atayım bu kasanın dayanak olmadan söylemem ben.

4050 dese eyvallahda 3080 ti dan bahsediyoruz 3070 ti bile 150 watt olunca çekiyor.

100w ile 140w arasında çok bi fark yok araştırabilirsin 100w yeterli zaten. 3080 her türlü daha performanslı. Dlss3 açarsın onda da görüntün bozulur. Bende de 4060 var 3080 gömer usta kusura bakma
Rüyanda yeterli olur belki

Bu kasanın soğutması kötü buna kanaat getirmemiz gerek eğerki panel tutma kısmı (menteşeler) tam uçlarda yerleşik ise genellik ile sorunlu model ama biraz daha ortaya doğru yaklaştı ise güzel olan model oluyor bir de kamerası sanki kartonun içine koyulmuş gibi duruyorsa genellikle sorunlu model çıkıyor.

Bende de 4060 laptop var ama 3080 4060ı net ezer. Bu bir gerçek. Bence fiyat fena değil. Evet kartın watt değeri biraz düşük ama fiyat olarak da bakmak gerek işe. Frame gen güzel, ama abartıldığı kadar güzel değil. Çok fazla sıkıntısı var hala. Ghosting, blur, light trail vb... Latency de cabası.

Birde şu gerçek var arkadaşlar Laptopta 3080 masaüstünde 3060ti ye denk performans veriyor ona göre performans düşünebilirsiniz.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,562
Üyeler
186,634
Son üye
eliotdalgası
Geri