Rüyanda yeterli olur belki
4060 3080den iyi diyenlerle tartışmaya bile girmem işinize bakın elinizin altında internet var gir bak bana kanıtla diyor bir de çok bilmiş gibi bende 4060 var bunu diyorsam siz işinize bakın bilader hadikanıtla
Rüyanda yeterli olur belki
4060 3080den iyi diyenlerle tartışmaya bile girmem işinize bakın elinizin altında internet var gir bak bana kanıtla diyor bir de çok bilmiş gibi bende 4060 var bunu diyorsam siz işinize bakın bilader hadikanıtla
Senin anlamaya beynin yetmiyor galiba laf attığın adam forum sahibi ve sen ananın karnındayken bile bu sektörde olan biri ve evet 100w 3080 rüyasına daha iyi olabilir4060 3080den iyi diyenlerle tartışmaya bile girmem işinize bakın elinizin altında internet var gir bak bana kanıtla diyor bir de çok bilmiş gibi bende 4060 var bunu diyorsam siz işinize bakın bilader hadi
Haa işte böyle kanıtlayamaz totonun üstüne oturur saçma sapan yorum yaparsın, Highend bir kartta 100w ile 140w arasında fark olmaz diyen bir zırcahille tartışmaya girdiğim için kendimden özür dilerim.4060 3080den iyi diyenlerle tartışmaya bile girmem işinize bakın elinizin altında internet var gir bak bana kanıtla diyor bir de çok bilmiş gibi bende 4060 var bunu diyorsam siz işinize bakın bilader hadi
Sen üçüncü olarak fazla ötme öttürürler. Adam gibi konuşmasını öğren öyle gelSenin anlamaya beynin yetmiyor galiba laf attığın adam forum sahibi ve sen ananın karnındayken bile bu sektörde olan biri ve evet 100w 3080 rüyasına daha iyi olabilir
Senin de yönetici olman böyle konuşabilmen anlamına mı geliyor bilader? Seni tanıdım senin bilgin fazladır bişey diyemem. 3080 oyunlarda test ettm bende de zaten excalibur 4060 var 140w. 3080in daha performanslı olduğunu gördüm ayrıca resimdeki gibi performans vermiyormu? Ayrıca ben linkteki pcye bakmadım ekran kartlarına bakıyorumHaa işte böyle kanıtlayamaz totonun üstüne oturur saçma sapan yorum yaparsın, Highend bir kartta 100w ile 140w arasında fark olmaz diyen bir zırcahille tartışmaya girdiğim için kendimden özür dilerim.
Ah be kardeşim şu attığın ekran görüntüsü bile seninle tartışmamam için yeterli. Kendine iyi bakSen üçüncü olarak fazla ötme öttürürler. Adam gibi konuşmasını öğren öyle gel
Senin de yönetici olman böyle konuşabilmen anlamına mı geliyor bilader? Seni tanıdım senin bilgin fazladır bişey diyemem. 3080 oyunlarda test ettm bende de zaten excalibur 4060 var 140w. 3080in daha performanslı olduğunu gördüm ayrıca resimdeki gibi performans vermiyormu? Ayrıca ben linkteki pcye bakmadım ekran kartlarına bakıyorum
Sıcaklık değerleri yüksek 3080 in ,ddr4 olması ayrı bir -,birde 5800h ısınıyor 12700H a kıyasla (12700h ısınmıyor demiyorum belirtiyim)3080 4060ı her türlü gömer o ayrı ama pc hakkında yorumlar o kadar iyi değil gibi. Bide her yerde aşağı yukarı aynı fiyat
Yalvarırım tartış benimleAh be kardeşim şu attığın ekran görüntüsü bile seninle tartışmamam için yeterli. Kendine iyi bak
Aa açıklama yapan birisi. Eyvallah kardeş ben sadece ekran kartlarına bakmıştım 3080 vs 4060.Sıcaklık değerleri yüksek 3080 in ,ddr4 olması ayrı bir -,birde 5800h ısınıyor 12700H a kıyasla (12700h ısınmıyor demiyorum belirtiyim)
Fotoda bide 90dan da alınabilir yazmış duıdıdıdjdjdıdjdjdjdkdkdkdjfıfıfıdıdkkdjdjdndjdıfı hadi öttürsene bide çok merak ettim napacaksın daha ekran kartı watt değerinin ne işe yaradığından bile haberin yok galibaSen üçüncü olarak fazla ötme öttürürler. Adam gibi konuşmasını öğren öyle gel
Senin de yönetici olman böyle konuşabilmen anlamına mı geliyor bilader? Seni tanıdım senin bilgin fazladır bişey diyemem. 3080 oyunlarda test ettm bende de zaten excalibur 4060 var 140w. 3080in daha performanslı olduğunu gördüm ayrıca resimdeki gibi performans vermiyormu? Ayrıca ben linkteki pcye bakmadım ekran kartlarına bakıyorum
Hala yönetici diyor adam forumun sahibi ve youtube kanalınında sahibiYalvarırım tartış benimle
Aa açıklama yapan birisi. Eyvallah kardeş ben sadece ekran kartlarına bakmıştım 3080 vs 4060.
Grubun adamları düzgün konuşmada problem yaşıyor. Yöneticisiyle beraber. Adamın bilgisine bak yazdıklarına bak kanıtla diyor. Biliyon delikanlı adam gibi anlat öldünmü. Neyse buranın tadı kaçmış
Tek sıkıntı keşke satıcı olsa hala 100wlık 3080i ve bu laptopu öneriyorlar kafayı yersinben bu teknoraks satıcısından m.2 ssd almıştım
aynı markanın farklı modelini göndermişti, kutusuz olduğu için programla kontrol etmesem bana farklı malı itelemiş olacaktı
satıcıya dikkat edin bence
Attığın durum sadece 4050, 4060 ve 4070 için geçerli. 95W üstünde fark oluşmuyor. Geriye kalan tüm kartlarda bariz farklar var. Örneğin 3070 85W ile 3070 140W arasında %40'a varan FPS farkı varSen üçüncü olarak fazla ötme öttürürler. Adam gibi konuşmasını öğren öyle gel