Canberkcacur
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
Vatan bilgisayardan sistem almayı düşünüyorum sizce hangi ekran kartlı sistemi almalıyım oyun ağırlıklı.
vatan da sistem var 4070 li4070 daha iyi ama fiyatlarda önemli tabi.
Ne kadar fiyatı?4070 daha iyi bir seçenek ama fiyatj önemlivatan da sistem var 4070 li
33 binNe kadar fiyatı?4070 daha iyi bir seçenek ama fiyatj önemli
Fiyatı güzelmiş alınır her türlü işlemci vs diğer parçalar kötü değilse.4070 9060 xtdden daha iyi her türlü ve nvidia kart teknolojisi daha fazla.33 bin
Atayım linki istersenizFiyatı güzelmiş alınır her türlü işlemci vs diğer parçalar kötü değilse.4070 9060 xtdden daha iyi her türlü ve nvidia kart teknolojisi daha fazla.
işlemci ve ddr4 ya da 5 olması da önemli öyle demeyinFiyatı güzelmiş alınır her türlü işlemci vs diğer parçalar kötü değilse.4070 9060 xtdden daha iyi her türlü ve nvidia kart teknolojisi daha fazla.
Valla işlemci anakart falan kötüymüş alıp almamak size kalmış.Online oyun oynayacaksanız tavsiye etmiyorum.
Bu fiyata yakın sistem onerebilirmisin vatandanValla işlemci anakart falan kötüymüş alıp almamak size kalmış.Online oyun oynayacaksanız tavsiye etmiyorum.
Online oyunlar için neden onermiyorsunValla işlemci anakart falan kötüymüş alıp almamak size kalmış.Online oyun oynayacaksanız tavsiye etmiyorum.
Onerebilirmisiniz bu sitedençok kötü