Fenerli
80+
- Reaksiyon skoru
- 156
sık bakalım sık bakalım biber gazı sık bakalım...düşür bakalım düşür bakalım fiyatları düşür bakalım
sık bakalım sık bakalım biber gazı sık bakalım...düşür bakalım düşür bakalım fiyatları düşür bakalım
genel olarak 2sindende kötü (10-20 fps fark olabiliyor) bazı oyunlarda 1-2 fps.kartın kendisi nasıl peki? 9070 ve 9070xt lere kıyasla
nays kredi kartı da sayılır mı acaba ya,![]()
GAINWARD GeForce RTX5070 PYTHON III 12GB GDDR7 192Bit Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
işbank ile 1000tl puan da alabilirsiniz işcep üzerinden kampanyaya katılmayı unutmayın. "25.000 TL ve üzeri alışverişinize 1.000 TL MaxiPuan!"
nays ön ödemeli bir kart. Nays uygulamasında kampanyalar kısmında göremiyorsanız olmaz.nays kredi kartı da sayılır mı acaba ya
Yok kanka ortalama 600-800 arası FPS farkı var arada az söyledin.genel olarak 2sindende kötü (10-20 fps fark olabiliyor) bazı oyunlarda 1-2 fps.
naysın kredi kartı var bende de ondan dedim işbankasından katıldım kampanyaya ama neyse zaten 5080 için düşünüyordumda al sat için değmez heralde birde 17 nisana kadar beklemesi var maxipuanı gelmezse hepten battıknays ön ödemeli bir kart. Nays uygulamasında kampanyalar kısmında göremiyorsanız olmaz.
İncelemeyi bırak dünya üzerinde satın alan yok sanırım, kartın youtube da bile tek bir videosu yokArkadaşlar bu kartın incelemesini gören oldu mu hiç , baya bir baktım ama yok
Bu kart değil ama genel olarak 5070 alınmaz bence sadece oyun için alıyorsan ve eğer AI odaklı iş yapmıyorsan. Yakın fiyat bantlarında 9070xt varken ki o kart 5070ti ile aynı seviyelerde.Arkadaşlar bu kartın incelemesini gören oldu mu hiç , baya bir baktım ama yok
e adamın dediği gibi xt ile 5070 arasında 14 fps var
Haklısınız , 9070xt'nin yeni stoklarına ve fiyatına göre aksiyon alacağım bu fiyata tekrar bulamam diye aldım diğer türlü iade ederim .Bu kart değil ama genel olarak 5070 alınmaz bence sadece oyun için alıyorsan ve eğer AI odaklı iş yapmıyorsan. Yakın fiyat bantlarında 9070xt varken ki o kart 5070ti ile aynı seviyelerde.
9070xt/9070 varken insanlar 5070'e tereddütle yaklaşıyor normal.30 dakikadır 18 stok bitmemiş![]()