❌İndirim Bitti! RTX5070 sadece 27.499TL

bu fiyatta satma sebebi gaming gecesi gibi belli günlerde olan indirimler. 1 ay sonraki gaming gecesinde bu ekran kartı 35den 32e düşse yine konu açacağız ve yine alan olacak. Elektronik eşyalar için böyle indirim günlerinde fırsat gelince hiç düşünmeden alınmasını öneririm. İşbank ile 26.500e geliyor kart yani lansman fiyatına yakın.
Ben fiyatlar düşecek demiyorum genel boykot lazım diyorum insanlar paramızı tutacağız boykot edeceğiz dedi forumda hiç olmadığı kadar sıcak fırsat paylaşılıyor fiyatları aşağı yönlü çekiyorlar sağlam bir boykot olsa daha da düşebilir diyorum ama sağlam tepki lazım

bu siparişler haftaya çarşambadan sonra kargolanacak herhalde doğru mu beyler

bu siparişler haftaya çarşambadan sonra kargolanacak herhalde doğru mu beyler
bayramdan dolayı doğru
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben fiyatlar düşecek demiyorum genel boykot lazım diyorum insanlar paramızı tutacağız boykot edeceğiz dedi forumda hiç olmadığı kadar sıcak fırsat paylaşılıyor fiyatları aşağı yönlü çekiyorlar sağlam bir boykot olsa daha da düşebilir diyorum ama sağlam tepki lazım
bizim ülke de boykot, sağcı solcu kavgasına benziyor. Sol taraf boykot yapar sağ taraf gider o ürünü alır.

fiyatın düştü falan yok gaming gecesi diye satıyolar alan alsın şımarmasın bence iyi fiyat

fiyatın düştü falan yok gaming gecesi diye satıyolar alan alsın şımarmasın bence iyi fiyat
18-19 stogu var uzun süre duracağını sanmıyorum. 7700XT stabil olmasaydı almayı düşünüyordum

almayık skke skee düşürecekler
indirimli fiyattan 18-19 gibi az stokla satıyorlar. Yani 1-2 saate tekrar eski fiyatına gelecek. Almayanın elinde parası kalır en fazla

demekki daha da almazsak nvidianın önerdiği fiyatlara düşecek. yine de almayalım hadi, 25k'ya düşürelim

18-19 stogu var uzun süre duracağını sanmıyorum. 7700XT stabil olmasaydı almayı düşünüyordum

indirimli fiyattan 18-19 gibi az stokla satıyorlar. Yani 1-2 saate tekrar eski fiyatına gelecek. Almayanın elinde parası kalır en fazla
eğer 33k ya satabilselerdi bu geceye eklenirmiydi kartlar. talep az olduğu için fazlalıkları veriyorlar indirmle

demekki daha da almazsak nvidianın önerdiği fiyatlara düşecek. yine de almayalım hadi, 25k'ya düşürelim
dolar kuru 36dan 38e çıkmasaydı dedigin belki mantıklı olurdu ama sen ben almayız forumu kullanmayan alır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,666
Üyeler
186,925
Son üye
diorr
Geri