Neler Yeni

❌İndirim Bitti! RTX5070 sadece 27.499TL

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,626
İsim
Kadir
bu fiyatta satma sebebi gaming gecesi gibi belli günlerde olan indirimler. 1 ay sonraki gaming gecesinde bu ekran kartı 35den 32e düşse yine konu açacağız ve yine alan olacak. Elektronik eşyalar için böyle indirim günlerinde fırsat gelince hiç düşünmeden alınmasını öneririm. İşbank ile 26.500e geliyor kart yani lansman fiyatına yakın.
Ben fiyatlar düşecek demiyorum genel boykot lazım diyorum insanlar paramızı tutacağız boykot edeceğiz dedi forumda hiç olmadığı kadar sıcak fırsat paylaşılıyor fiyatları aşağı yönlü çekiyorlar sağlam bir boykot olsa daha da düşebilir diyorum ama sağlam tepki lazım

lappelduvide

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
890
İsim
lappelduvide
bu siparişler haftaya çarşambadan sonra kargolanacak herhalde doğru mu beyler

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,429
İsim
Furkan Görür
bu siparişler haftaya çarşambadan sonra kargolanacak herhalde doğru mu beyler
bayramdan dolayı doğru
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben fiyatlar düşecek demiyorum genel boykot lazım diyorum insanlar paramızı tutacağız boykot edeceğiz dedi forumda hiç olmadığı kadar sıcak fırsat paylaşılıyor fiyatları aşağı yönlü çekiyorlar sağlam bir boykot olsa daha da düşebilir diyorum ama sağlam tepki lazım
bizim ülke de boykot, sağcı solcu kavgasına benziyor. Sol taraf boykot yapar sağ taraf gider o ürünü alır.

EREN PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
EREN
fiyatın düştü falan yok gaming gecesi diye satıyolar alan alsın şımarmasın bence iyi fiyat

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,429
İsim
Furkan Görür
fiyatın düştü falan yok gaming gecesi diye satıyolar alan alsın şımarmasın bence iyi fiyat
18-19 stogu var uzun süre duracağını sanmıyorum. 7700XT stabil olmasaydı almayı düşünüyordum

almayık skke skee düşürecekler
indirimli fiyattan 18-19 gibi az stokla satıyorlar. Yani 1-2 saate tekrar eski fiyatına gelecek. Almayanın elinde parası kalır en fazla

SerdarT35

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
657
İsim
Serdar Totuzbeş
İlgilendiği Kategoriler
laptop
Instagram
giorno_plush
Discord
SerdarT35
demekki daha da almazsak nvidianın önerdiği fiyatlara düşecek. yine de almayalım hadi, 25k'ya düşürelim

FuReS34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mehmu
kartın kendisi nasıl peki? 9070 ve 9070xt lere kıyasla

SerdarT35

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
657
İsim
Serdar Totuzbeş
İlgilendiği Kategoriler
laptop
Instagram
giorno_plush
Discord
SerdarT35
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mustafa Kemal Atatürk
18-19 stogu var uzun süre duracağını sanmıyorum. 7700XT stabil olmasaydı almayı düşünüyordum

indirimli fiyattan 18-19 gibi az stokla satıyorlar. Yani 1-2 saate tekrar eski fiyatına gelecek. Almayanın elinde parası kalır en fazla
eğer 33k ya satabilselerdi bu geceye eklenirmiydi kartlar. talep az olduğu için fazlalıkları veriyorlar indirmle

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,429
İsim
Furkan Görür
demekki daha da almazsak nvidianın önerdiği fiyatlara düşecek. yine de almayalım hadi, 25k'ya düşürelim
dolar kuru 36dan 38e çıkmasaydı dedigin belki mantıklı olurdu ama sen ben almayız forumu kullanmayan alır.

Top Bottom