Kürşat K.T.K
80+ Titanium
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 15,599
- İsim
- Kürşat
- İlgilendiği Kategoriler
- Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
- kursat.kutukcu
- kursat.kutukcu.1
Gece herkes yattıktan sonra kulaklığımi takiyorum bunu açıyorum yağmur sesi ile birlikte günün bütün stresi yorgunluğu yaşamış olduğum kötü durumlar anılar bir anda uçup gidiyor çok güzel bir terapi yolu herkese tavsiye ederim gerçekten ariniyorsunuz birde ney sesi dinlerim genel olarak gece geç saatlerde yapıyorum herkes yatınca karanlık bir odaya geçiriyorum uzanıyorum ve o dakika dünya ile bağım kesiliyor bazen insan bunalir sıkılır ruhunuzun da bedeniniz gibi dinlemeye ihtiyacı var tavsiye ederim bazen bana diyorlar ki çok pozitifsin hep iyilik düşünüyorsun bende diyorum ki ben düşünmüyorum ruhum düşünüyor hissediyor ben değilim o onunla konuşuyorum onu dinliyorum sizde ruhunuzun sesini dinleyin konuşun birgün deneyin sadece farkı göreceksiniz. Derin nefes alın hissedin her şey hisler ile başlar. Acıyı da hissedersin tatlıyı da hissedersin sevinci de hissedersin üzüntüyü de hissedersin hisleriniz ne kadar kuvvetli ise o kadar güçlü olursunuz.
Son düzenleme: