Böyle craft oyunlarına arkadaşlar sayesinde katlanıyorum, solo girince 2 dk dayanamayıp alt f4 çakarımArkadaşlık bitirecek cinsten bence iyi yapmışsın şaka bi yana oynadıkça sarıyor bu fiyatlara iniyor olması da mucize
Böyle craft oyunlarına arkadaşlar sayesinde katlanıyorum, solo girince 2 dk dayanamayıp alt f4 çakarımArkadaşlık bitirecek cinsten bence iyi yapmışsın şaka bi yana oynadıkça sarıyor bu fiyatlara iniyor olması da mucize
Bu tarz oyunları arkadaşı olmadan oynayan özel harekat falandır. Birde ölmek aşırı basit olduğundan çok kanser ediyor. 38 Saat emek verdiğin karakterin oyuna 5 dk önce başlamış adam tarafından bir tabanca kurşunuyla öldürülünce monitör kırasın geliyor.Böyle craft oyunlarına arkadaşlar sayesinde katlanıyorum, solo girince 2 dk dayanamayıp alt f4 çakarım
Ragebait atıyoForest bile 10'a katlar grafik namına bir şey yok oyunda
gecen ındırımlerden aldım yarım saate ıade ettım oyle bır seyBir çoğunuzun beklediği indirim geldi. 2 gün süreniz var.
![]()
Rust on Steam
The only aim in Rust is to survive. Everything wants you to die - the island’s wildlife, other inhabitants, the environment, and other survivors. Do whatever it takes to last another night.store.steampowered.com
bende oyuna girdiğim gibi iade ettimgecen ındırımlerden aldım yarım saate ıade ettım oyle bır sey![]()