Neler Yeni

🔥RUST 9.49$ %50 indirimde 🔥

merhabalar, daha önce 2 3 yıl kadar önce makro açıp hwid ban yemiştim. ve ban yememden 1 yıl sonra daha önce aile paylaşımı ile rust oynadığım hesabıma satın aldım ve oyunu aldığım gün bitmeden tekrar ban yedim. Param boşa gitti 150tl mi ney vermiştim.
Şimdi anakart, işlemci, ram değiştim oyunu tekrardan alsam ban yermiyim sizce ? Oyun daha da pahalılandı tekrardan boşa para vermek istemiyorum.

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
Furkan Enes Kaplan

ArqeNade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Emircn Kcn
Hiç oynamadım. Tek başına sarar mı? Başlamalı mıyım?

GT 1010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Yasuo Mehmet
Forest bile 10'a katlar grafik namına bir şey yok oyunda
Ben Rust'ın grafiğini seviyorum. Renk paleti falan hoşuma gidiyor. Forest bile derken ne demek istedin? Forest'ın grafiği kötü değil. Grafiği kötü diye iade eden birini ilk defa görüyorum. Oyunda güzel manzaralar yakalama fırsatı oluyor.

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
Furkan Enes Kaplan
Ben Rust'ın grafiğini seviyorum. Renk paleti falan hoşuma gidiyor. Forest bile derken ne demek istedin? Forest'ın grafiği kötü değil. Grafiği kötü diye iade eden birini ilk defa görüyorum. Oyunda güzel manzaralar yakalama fırsatı oluyor.
aralarında 5-6 ay fark var çıkış tarihi olarak ama grafik kalitesi bakımından forest çok daha üstün ve rust hala geliştirilmeye devam ediliyor ona rağmen grafiklerde hiçbir gelişme yok

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,610
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Bir çoğunuzun beklediği indirim geldi. 2 gün süreniz var. :D
20 dolar daha ekleyip DayZ alın key olarak, Rusttaki kanserliğin 80 katı falan var gayet okey
Rust oynamadım pek ilgim yok da bu oyun grafikle ön plana çıkmıyor diye biliyorum zaten
Biraz göz kanatıyor yine de 2d pikselli oyun oynasan bile görsellik önemli şahsi görüşüm onun dışı güzel oyun

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
EmreE
Bilgisayarından soğumak istiyen alabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular