Neler Yeni

Yardım Rust alınır mı? Steam

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
User
hayatsızsan ve senin gibi birkaç arkadaşın varsa alınır :)

Mehmet_17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Mehmet arslan
Son kez soruyorum. Parasını çıkartıyor diyorlar. Çıkarır derseniz alıyorum.

Öyle kayda değer bi oyun göremedim indirimlerde
ben almıştım ve çok sarmadı oyunu oynayan kişiler kendini baya geliştirdi arkadaşlarla oynar eğlenirim diyorsanız siz bilirsiniz ama bende öyle dedim aldım ve maksimum 17 saat oynadım

Stayy

80+
aga oynayacak olan sensin oyunun tarzını seviyor musun vs rust kolay oyun değildir çok zaman yer ama parasını çıkartır demeleri oynarsan çıkartır alır köşeye rafa kaldırırsan çıkartmaz

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,580
İsim
Oğuz Oğuz
Son kez soruyorum. Parasını çıkartıyor diyorlar. Çıkarır derseniz alıyorum.

Öyle kayda değer bi oyun göremedim indirimlerde
Saatlerini vermen gerekiyor diyorlar. Saatler haracayacak vaktin varsa alınır. Birde ekip ile daha iyi sarar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,295
İsim
a l p e r
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hayatsızsan ve senin gibi birkaç arkadaşın varsa alınır :)
ben almıştım ve çok sarmadı oyunu oynayan kişiler kendini baya geliştirdi arkadaşlarla oynar eğlenirim diyorsanız siz bilirsiniz ama bende öyle dedim aldım ve maksimum 17 saat oynadım
aga oynayacak olan sensin oyunun tarzını seviyor musun vs rust kolay oyun değildir çok zaman yer ama parasını çıkartır demeleri oynarsan çıkartır alır köşeye rafa kaldırırsan çıkartmaz
Saatlerini vermen gerekiyor diyorlar. Saatler haracayacak vaktin varsa alınır. Birde ekip ile daha iyi sarar.
Saatte sıkıntı yok beyler. Hayatta kalma oyunlarını seviyorum PUBG, SCUM, STALKER tarzı oyunlar beni çekiyor da. Rust biraz daha farklı bişey olduğu için soruyorum

ahmetttt5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
ahmetttt
Hocam arkadaş grubun ile oynarsan çok zevkli bir oyun fakat solo oynayacaksan çokfazla sabır gerekiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,295
İsim
a l p e r
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam arkadaş grubun ile oynarsan çok zevkli bir oyun fakat solo oynayacaksan çokfazla sabır gerekiyor
En büyük sorun o işte. 5000 saat solo CS oynadım da, Rust'ı öyle oynar mıyım bilmiyorum.

Top Bottom