ben almıştım ve çok sarmadı oyunu oynayan kişiler kendini baya geliştirdi arkadaşlarla oynar eğlenirim diyorsanız siz bilirsiniz ama bende öyle dedim aldım ve maksimum 17 saat oynadımSon kez soruyorum. Parasını çıkartıyor diyorlar. Çıkarır derseniz alıyorum.
Öyle kayda değer bi oyun göremedim indirimlerde
Saatlerini vermen gerekiyor diyorlar. Saatler haracayacak vaktin varsa alınır. Birde ekip ile daha iyi sarar.Son kez soruyorum. Parasını çıkartıyor diyorlar. Çıkarır derseniz alıyorum.
hayatsızsan ve senin gibi birkaç arkadaşın varsa alınır![]()
ben almıştım ve çok sarmadı oyunu oynayan kişiler kendini baya geliştirdi arkadaşlarla oynar eğlenirim diyorsanız siz bilirsiniz ama bende öyle dedim aldım ve maksimum 17 saat oynadım
aga oynayacak olan sensin oyunun tarzını seviyor musun vs rust kolay oyun değildir çok zaman yer ama parasını çıkartır demeleri oynarsan çıkartır alır köşeye rafa kaldırırsan çıkartmaz
Saatte sıkıntı yok beyler. Hayatta kalma oyunlarını seviyorum PUBG, SCUM, STALKER tarzı oyunlar beni çekiyor da. Rust biraz daha farklı bişey olduğu için soruyorumSaatlerini vermen gerekiyor diyorlar. Saatler haracayacak vaktin varsa alınır. Birde ekip ile daha iyi sarar.
Ciktimi parası bariben almıştım ve çok sarmadı oyunu oynayan kişiler kendini baya geliştirdi arkadaşlarla oynar eğlenirim diyorsanız siz bilirsiniz ama bende öyle dedim aldım ve maksimum 17 saat oynadım
Kac saatte cikar17 saatte çıkmaz da
Cidden pc başında cok oturursan tercih et.Son kez soruyorum. Parasını çıkartıyor diyorlar. Çıkarır derseniz alıyorum.