Neler Yeni

Rust fps sorunu yaşıyorum

Ares Blackrosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Ares Blackrosa
bende aynı şekilde video çekip gösterebilirim türk sunucularında asla oynamıyorum rusty moose eu mondays rusty moose eu monthly rustopia eu main gibi sunucularda oynuyorum bir yerlerde yanlış yaptığını düşünüyorum açıkçası çünkü rx 6600 ryzen 5 5600 e sahip olan karadaşım senden fazla fps alıyor medium ayarlarda bahsettiğim sunucularda
Yanlış yapabileceğim bir şey yok hocam. Rusty Moose US'ye girdim bakın 88 kişi var şu an ve durum böyle
1735573136919.png

1735573170738.png

1735573189674.png

1735573222378.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
mahmut kamil usta

Ares Blackrosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Ares Blackrosa
Dostum senin ayarlarda çöp ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayarlarla oynaman 20-30 fps katar sana
Oyunun otomatik ayarladıkları ile girdim ki en yüksekte oynatamayacaklarsa niye bu kadar seçenek eklemişler. Ben yüksek ayarlarda grafiklerin tadını çıkararak oynamak istiyorum.

Ayrıca, bütün ayarları en düşüğe çektim ve ne var ne yok kapattım anca bu kadar oluyor :d
1735573557426.png

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Eren n
Oyunun otomatik ayarladıkları ile girdim ki en yüksekte oynatamayacaklarsa niye bu kadar seçenek eklemişler. Ben yüksek ayarlarda grafiklerin tadını çıkararak oynamak istiyorum.

Ayrıca, bütün ayarları en düşüğe çektim ve ne var ne yok kapattım anca bu kadar oluyor :d
Alıntıyı görüntüle
her şeyi kapatırsan veya her şeyi açarasan fps düşüyor doğru ayrıca her şeyi en yüksekte oynamak istiyorsan o adamlar onu oraya koymuş ama bilgisayarınında iyi olması lazım çekersin 7800x3d ekran kartın yeterli o zaman oynarsın ultra da 150 200 fps ayarlarına göre aldığın fps normal fark ettiysen sisteminin tamamını kullanmıyor ayrıca işlemcinde fazla çekirdek var o yüzden bile düşük fps alıyor olabilirsin 7900x3d nin çekirdeklerinin yarısı devre dışı bırakıldığında gözle görülür fps artışı oluyor

Ares Blackrosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Ares Blackrosa
her şeyi kapatırsan veya her şeyi açarasan fps düşüyor doğru ayrıca her şeyi en yüksekte oynamak istiyorsan o adamlar onu oraya koymuş ama bilgisayarınında iyi olması lazım çekersin 7800x3d ekran kartın yeterli o zaman oynarsın ultra da 150 200 fps ayarlarına göre aldığın fps normal fark ettiysen sisteminin tamamını kullanmıyor ayrıca işlemcinde fazla çekirdek var o yüzden bile düşük fps alıyor olabilirsin 7900x3d nin çekirdeklerinin yarısı devre dışı bırakıldığında gözle görülür fps artışı oluyor
Bilgisayarım zaten iyi, oyunun optimizasyonu kötü. Sistemim tamamını kullanmıyor çünkü oyun optimize bir oyun değil, her şeyi fullediğimde de kullanmıyor tamamını. İşlemcideki çekirdek sayısının yüksek olmasından FPS düşebileceğini de ilk defa senden duydum :D Bahsettiğin devre dışı bırakma olayı 3D Cache belleği devreye sokuyor o işlemcide.

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Eren n
Bilgisayarım zaten iyi, oyunun optimizasyonu kötü. Sistemim tamamını kullanmıyor çünkü oyun optimize bir oyun değil, her şeyi fullediğimde de kullanmıyor tamamını. İşlemcideki çekirdek sayısının yüksek olmasından FPS düşebileceğini de ilk defa senden duydum :D Bahsettiğin devre dışı bırakma olayı 3D Cache belleği devreye sokuyor o işlemcide.
doğru son dediğin konu hakkında haklı olabilirsin x3d olduğu için olabilir ancak dediğim gibi oyunun developerları oyunu her geçen gün güzelleştirmek için çok uğraşıyor 100 fps alman o işlemci ile bence normal bilemiyorum kişiye göre değişir 7500f kullanan arkadaşım 130 140 fps civarı alıyor high pop sunucularda

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
mahmut kamil usta

Alıntıyı görüntüle
Dostum kusura bakma ama hiç bir şeyden anlamıyorsun herhalde. Sistemin güçlüyse en yüksek ayarlarda oynayabilirsin, değilse nasıl oynamayı düşünüyorsun. Ek olarak da öyle gideyim tüm ayarları en düşüğe çekeyim yüksek fps alırım gibi bir mantıkda yok zaten. Ayarların hepsi birbiriyle bağlantılı çalışır.

Ares Blackrosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Ares Blackrosa
Dostum kusura bakma ama hiç bir şeyden anlamıyorsun herhalde. Sistemin güçlüyse en yüksek ayarlarda oynayabilirsin, değilse nasıl oynamayı düşünüyorsun. Ek olarak da öyle gideyim tüm ayarları en düşüğe çekeyim yüksek fps alırım gibi bir mantıkda yok zaten. Ayarların hepsi birbiriyle bağlantılı çalışır.
Sistemim güçlü zaten ona rağmen ne en yüksekte rahat oynatıyor ne en düşükte, yazılan şeyleri okuyor ama anlayamıyor gibisin.

Niravi

80+
Beyler öncelikle sa bir şey sorucam ben rust indirdim girdim oyuna tüm ayarları denedim fakat 60-70 fps aliyorum sistem özelliklerini alta birakdim bi çözümü varmı yt den baktim 6600xt li sistemler bile 100 fps den fazla aliyor anlamadim

Rx 6650 xt
R5 5500
8X2 ram
A520m k v2 anakart
Sunuculara göre fps değişiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,036,244
Üyeler