Neler Yeni

Yardım RUST GİRİŞ EKRANINDA TAKILI KALIYOR

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
Arkadaşlar steam indirimlerinden rust aldım oyunu indirdim msi afterburnerla açıyordum açılmadı kapattım sonra tek başına rustı açtım giriş ekranında kaldı
Çok uzun süre bekleyince menüye girebildim
Multiplayera girdiğimde 15 dakika beklesi yüklenmesini yüklenirken oyundan attı oyunu silip bidaha indirdim ama daha açmadım ne yapmam gerekiyor
Rtx 4060 ti 8gb
16gb ddr4 ram
Ryzen 5 3600

8A6B6BE2-90FD-4D89-B731-07112F10E7CF.jpeg

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
PichHasso
yani ihtimal vermiyorum ama ssd ye mi kurdun rustı hard diske mi tabi hard disk varsa çünkü rust hard diskte çok zor

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Harddiske kurmuştum ben ssd de boş yer yoktu

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Mert ash
Arkadaşlar steam indirimlerinden rust aldım oyunu indirdim msi afterburnerla açıyordum açılmadı kapattım sonra tek başına rustı açtım giriş ekranında kaldı
Çok uzun süre bekleyince menüye girebildim
Multiplayera girdiğimde 15 dakika beklesi yüklenmesini yüklenirken oyundan attı oyunu silip bidaha indirdim ama daha açmadım ne yapmam gerekiyor
Rtx 4060 ti 8gb
16gb ddr4 ram
Ryzen 5 3600

Alıntıyı görüntüle
hdd de iken açılış ekranında bu kadar bekletmesi normal değil sunucuya girerken atması beklerken sıkılıp alt tab atmandan olabilir işlemcin biraz düşük kalkmış ekran kartının yanında rusta göre de düşük ram mhzin düşük olabilir ekran kartı driverın güncel olmayabilir rust böyle şeyleri çok takıp trip atan bir oyun

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Cihan Sarı
İndirim döneminde bence güzel bir ssd çek 2025 te %45 zamla hiç alınmaz olucaklar.

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Mert ash
hdd de iken açılış ekranında bu kadar bekletmesi normal değil sunucuya girerken atması beklerken sıkılıp alt tab atmandan olabilir işlemcin biraz düşük kalkmış ekran kartının yanında rusta göre de düşük ram mhzin düşük olabilir ekran kartı driverın güncel olmayabilir rust böyle şeyleri çok takıp trip atan bir oyun
başlatma seçeneklerin varsa atar mısın onlardan da kaynaklı olabilir kontrol edeyim bir

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
Alt tab yapınca yanıt vermiyo açılış ekranına bi sol click yaparsam direkt beyaza dönüyor oyun yanıt vermiyor diye baya uzun bekliyorum ama görev yöneticisine bakınca rustta 2 program var rust olan yanıt vermiyor gözüküyo sürekli
Mesaj otomatik birleştirildi:

başlatma seçeneklerin varsa atar mısın onlardan da kaynaklı olabilir kontrol edeyim bir
Başlatma seçeneği derken hocam ?

xTURANN

80+ Silver
Eski rust oyuncusuyum, serverları görebildiğin lobiye girerken bir şeye tıklama. Alt tab atma. Girdiğinde rahatça dolaşabildiğini görüceksin. Mesela bi server'a girdin, bağlan tuşuna bas, elini klavye mouse'tan çek. Yoksa beyaz ekrana döner, tıkladığında yanıt vermiyor diye pencere açar.

Bu tecrübeyle sabit, eskiden de böyleydi hala böyle.

Top Bottom