Rust hakkında bilgili kişiler var mı?

Coochie Man

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
257
Wipe olayını tam olarak açıklarmısınız ve neden wipe var saçma değil mi özellikle her hafta olanlar neden sıfırlama gereği duyuyorlar?

Son düzenleme:
Wipe olayını tam olarak açıklarmısınız ve neden wipe var saçma değil mi özellikle her hafta olanlar neden sıfırlama gereği duyuyorlar?
Oyun sıkar wipe olmazsa. Adam 6 aydır aynı sw de oynuyor diyelim elinde 250 roket var sende taştan ev kurdun adam zevkine gelir patlatır ya da başka bir senaryo da sunucuda kimse kalmaz.
Post automatically merged:

Doğru söyledin

Wipe da envanter de sıfırlanıyor mu yoksa sadece harita mı?
her şey sıfırlanıyor.

Sıfırlanması lazım hocam inanın oynanmaz. Adamlar eliyle buluyor sizi ve gerçekten Türk serverinde oynanmıyor. Yabancı serverde adamlar ak 47 felan veriyor yardım ediyordu. Türklerin çoğu geleni direk vuruyor.
Hocam ben oyunu 1 saat oynadım ve sildim bilgisayarım yokken saatlerce videolarını izlerdim ama olmuyor taktik verebilirmisiniz adamlar gördüğü yerde tek atıyor.

Sıfırlanması lazım hocam inanın oynanmaz. Adamlar eliyle buluyor sizi ve gerçekten Türk serverinde oynanmıyor. Yabancı serverde adamlar ak 47 felan veriyor yardım ediyordu. Türklerin çoğu geleni direk vuruyor.
Oyun sıkar wipe olmazsa. Adam 6 aydır aynı sw de oynuyor diyelim elinde 250 roket var sende taştan ev kurdun adam zevkine gelir patlatır ya da başka bir senaryo da sunucuda kimse kalmaz.

her şey sıfırlanıyor.
Peki üstüme nasıl don giyicem yayıncılar falan iç çamaşırı giyiyor
Edit: Tamam buldum ayarlarda varmış.

Hocam ben oyunu 1 saat oynadım ve sildim bilgisayarım yokken saatlerce videolarını izlerdim ama olmuyor taktik verebilirmisiniz adamlar gördüğü yerde tek atıyor.
Bu video çok yararlı oldu dostum buna bakabilirsin

Türk bir tane rust oynayan çocuk vardı youtubede onu izleyebilirsin. Oyun fatihi ve bir tane daha vardı sevdiğim. Macro kullanan da çok o da sıkıntı :(

Olur ekliyorum.

Evet dostum.
Kumaştan yapılıyor kıyafetler yeşil bitkiyi e tuşu ile topluyorsun q ile ekipman yapıyorsun :)

Geri