- Bütçe
- 5
Arkadaşlar selamlar 60 gün önce rusttan macro dan dolayı ban yedim yeni bir hesap ile tekrardan girsem o hesapta banlanır mı bilgisayarı formatladım
Oyun içi yemişsindir gelipte öyle direkt HWID ban atmazlar eğer düzenli farklı hesaplardan yaparsan steam görür o atar ancakArkadaşlar selamlar 60 gün önce rusttan macro dan dolayı ban yedim yeni bir hesap ile tekrardan girsem o hesapta banlanır mı bilgisayarı formatladım
İlk defa ban yedim o da silah sekmemesinden arkadaşın hesap ile giricem pc yi formatladım üstünden 60 gün geçti o hesapta banlanır mı acabaOyun içi yemişsindir gelipte öyle direkt HWID ban atmazlar eğer düzenli farklı hesaplardan yaparsan steam görür o atar ancak
HWID yediğini sanmıyorum yediysen bile 60 gün değil 180 günde açılırİlk defa ban yedim o da silah sekmemesinden arkadaşın hesap ile giricem pc yi formatladım üstünden 60 gün geçti o hesapta banlanır mı acaba
başka hesaptan girebilirsin bir problem olmuyorArkadaşlar selamlar 60 gün önce rusttan macro dan dolayı ban yedim yeni bir hesap ile tekrardan girsem o hesapta banlanır mı bilgisayarı formatladım