Rust mu almalıyım, Rdr 2 mi?

k3rems

80+
Reaksiyon skoru
2
Steam'de Rdr indirimde ve 24 dolar. Rust ise indirimde ve 12.72 dolar. Rust icin arkadasım yok ama Discorddan ısındıgım bir ekip kurabilirsem oynayabilirim diye düşünüyorum. Sizce hangi oyunu alayım?

Hangisini oynamak istiyorsan onu al, birbirinden bağımsız oyunlar.

Güzel bir hikaye ve oyunun sonunda ul#n bu yapımcı, grafikler ve daha kim varsa diye rahmet ve bereket ile anmak istiyorsanız RDR2

Steam'de Rdr indirimde ve 24 dolar. Rust ise indirimde ve 12.72 dolar. Rust icin arkadasım yok ama Discorddan ısındıgım bir ekip kurabilirsem oynayabilirim diye düşünüyorum. Sizce hangi oyunu alayım?
hocam bence rdr2 arkadaşınız yoksa bir süre sonra sıkabilir tabi son seçim sizin ben olsam rdr2 alırdım kesinlikle oynanması gereken bir oyun

Rdr yanlış drğilsem 55 60 saat sürüyor hikaye modu. Rust 1 k saat bile yapabilirsin ama rdr 2 nin hikayesi olsun grafikleri olsun rustta aramican

rdr 2 al bence yan görev açık dünya falan 150 200 saati bulur fav oyunum kendısı

Rdr yanlış drğilsem 55 60 saat sürüyor hikaye modu. Rust 1 k saat bile yapabilirsin ama rdr 2 nin hikayesi olsun grafikleri olsun rustta aramican
grafiklerin aynı olmadıgını tabii ki goze aldim hocam :), sizin fikrinizce hangisi daha cok sarar?

rust online bir oyun onu al rdr ise hikayesi için nerden bedava indirebilceğini biliyorsun para verme boşver ülke batmış zaten :D

hayatı sadece rusttan oluşan bir adam olarak takım arkadaşların varsa rust uzun oynanma süresi ile sana eğlenceli anlar yaşatabilir gayet iyi bir oyun ama base atıcan loot yapıcan derken uğraştırır yani rdr2 de al direkt oyna hikaye oyunu yani gayet iyidir

Aynı mantık değiller. Rust bağımlı olabileceğin tür bir oyun. 2-3 arkadaşta bulursan gününün 20 saatini rust oynamaya hazırla. Ben Rust derim.

Rust yerine rdr2 seçersen ileride daha huzurlu olursun. :D

Rdr yi torrent oynayabilirsin ama rustı oynayamazsın . Birini şimdi alır diğerini sonra alırım dersen . Rust %33 fen fazla indirime girmez hep aynı. Ona göre seç birini

Bu ikisinden bağımsız olarak Hunt: Showdown öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,247
Üyeler
189,812
Son üye
akyldz53
Geri