hocam bence rdr2 arkadaşınız yoksa bir süre sonra sıkabilir tabi son seçim sizin ben olsam rdr2 alırdım kesinlikle oynanması gereken bir oyunSteam'de Rdr indirimde ve 24 dolar. Rust ise indirimde ve 12.72 dolar. Rust icin arkadasım yok ama Discorddan ısındıgım bir ekip kurabilirsem oynayabilirim diye düşünüyorum. Sizce hangi oyunu alayım?
Rdr yanlış drğilsem 55 60 saat sürüyor hikaye modu. Rust 1 k saat bile yapabilirsin ama rdr 2 nin hikayesi olsun grafikleri olsun rustta aramicanSteam'de Rdr indirimde ve 24 dolar. Rust ise indirimde ve 12.72 dolar. Rust icin arkadasım yok ama Discorddan ısındıgım bir ekip kurabilirsem oynayabilirim diye düşünüyorum. Sizce hangi oyunu alayım?
rdr 2 al bence yan görev açık dünya falan 150 200 saati bulur fav oyunum kendısıSteam'de Rdr indirimde ve 24 dolar. Rust ise indirimde ve 12.72 dolar. Rust icin arkadasım yok ama Discorddan ısındıgım bir ekip kurabilirsem oynayabilirim diye düşünüyorum. Sizce hangi oyunu alayım?
grafiklerin aynı olmadıgını tabii ki goze aldim hocam , sizin fikrinizce hangisi daha cok sarar?Rdr yanlış drğilsem 55 60 saat sürüyor hikaye modu. Rust 1 k saat bile yapabilirsin ama rdr 2 nin hikayesi olsun grafikleri olsun rustta aramican
hayatı sadece rusttan oluşan bir adam olarak takım arkadaşların varsa rust uzun oynanma süresi ile sana eğlenceli anlar yaşatabilir gayet iyi bir oyun ama base atıcan loot yapıcan derken uğraştırır yani rdr2 de al direkt oyna hikaye oyunu yani gayet iyidirSteam'de Rdr indirimde ve 24 dolar. Rust ise indirimde ve 12.72 dolar. Rust icin arkadasım yok ama Discorddan ısındıgım bir ekip kurabilirsem oynayabilirim diye düşünüyorum. Sizce hangi oyunu alayım?