Rust oynarken PC kilitleniyor?

Hangi sunucuda oynuyorsunuz öneriniz fln varmı
genelde werewolf da oynuyorum ben ama vakit yok diye toronto tr server girdim gümletmişler evi fdfd outpost cok uğramayın birde kulak arkanız bile kalmıyor öyle söyliyim :ROFLMAO:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi server ? Ben olabilirim.
toronto 3x

Sizin evi patlatcakmış hocam :zd
yok kıymaz bana :uzgunpeepo:

genelde werewolf da oynuyorum ben ama vakit yok diye toronto tr server girdim gümletmişler evi fdfd outpost cok uğramayın birde kulak arkanız bile kalmıyor öyle söyliyim :ROFLMAO:

toronto 3x

yok kıymaz bana :uzgunpeepo:
Belli olmaz hocam :D

1756578613689.webp

Belli olmaz hocam :D

Bende alırsam oynarım bi arada eskiden çerez foyatina verdiler oyunu şimdi çok pshalı
ben önceden rust legacy oynuyordum bu oyunu dedin gibi önceden ucuzdu satın aldım ama oynayamamıstım düzgün 1050 ekrankartlı laptopum vardı çok fazla saatim yok benimde 500 küsür falan

Sıcaklıklar ne durumda hocam birde msi afterburnerda oynarken değerleri resim atarmisin bakalım
Sıcaklıkları kontrol etmedim ama LE MARRS 500'ün soğuttuğunu düşünüyorum hocam bir de şöyle bir şey var ne zaman yapacağı belli olmuyor bu bahsettiğim olayın.

dostlar konudan bağımısız bişey sorucam ben sunucuya giriyorum ekran açılır açılmaz beni ana menüye atıyor hiçbir sunucuya giremiyorum nasıl çözerim bilginiz varmı oyunu silip yükledim 2 3 kere hala aynı oyun dosyalarını doğruladım bi türlü olmuyor

dostlar konudan bağımısız bişey sorucam ben sunucuya giriyorum ekran açılır açılmaz beni ana menüye atıyor hiçbir sunucuya giremiyorum nasıl çözerim bilginiz varmı oyunu silip yükledim 2 3 kere hala aynı oyun dosyalarını doğruladım bi türlü olmuyor
Server zaman asimina ugruyordur inter dt yavaşmı

Sıcaklıkları kontrol etmedim ama LE MARRS 500'ün soğuttuğunu düşünüyorum hocam bir de şöyle bir şey var ne zaman yapacağı belli olmuyor bu bahsettiğim olayın.
Siz yinde bakın hocam belli olmaz msi afterburnerdan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,200
Üyeler
183,240
Son üye
gizlise
Geri