Neler Yeni

Rust'ta hile var mi?

Stayy

80+
simdi benim demek istedigim 300 lira versem hilelerden basim agrir mi yani az para degil. 5000 saat cs oynadim toplasan 10 tane hile geldi gelmedi rustta da oyleyse problem degil ama her oyunda geliyosa ben hic bulasmayim
Yok hacı hileciler anında EasyAntiCheat korumasıyla banlanıyor. Kaç defa şahit oldum altta bildirim geçiyor yasaklandı diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ilk defa oynayacaksan hile bile olduğunu anlamazsın kral hile olmayan adama hile de diyebilirsin arkadaş grubu ile oynayacaksan al solo oynanmaz bence
Kesinlikle katılıyorum hile olmayan kişilere hile demen olası oyuna süre vermen lazım kendini geliştirip taktik ile de oynadın mı tadından yenmiyor

Necmer

80+
solo gircem ya ne yalan soyliyim tek basima barinamaz miyim? oyunun daha mantigini da bilmiyorum gerci PUBG yada dayz gibi bisey mi
Pubg ile alakası yok dayzi tam bilmiyorum kral sıkılırsın oynatmazlar silah nasık yapılır nerden yapılır bunları hep öğrenmen lazım öğrenirsin ama zaman alır

Ama bi sararsan çıkmazsın oyundan saatlerce en az 9 10 saat kral

Stayy

80+
Bence oyunu bir öğren sonra yanına arkadaş bulursun max Duo girersin yok daha mı çok arkadaşın var max kaç kişilik takım kuruluyor ona göre bak öyle gir sonra karşına 8-10 kişilik zergler çıkmasın 🤣🤣🤣

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,277
İsim
a l p e r
Yok hacı hileciler anında EasyAntiCheat korumasıyla banlanıyor. Kaç defa şahit oldum altta bildirim geçiyor yasaklandı diye.

Kesinlikle katılıyorum hile olmayan kişilere hile demen olası oyuna süre vermen lazım kendini geliştirip taktik ile de oynadın mı tadından yenmiyor
PUBG ile alakası yok dayzi tam bilmiyorum kral sıkılırsın oynatmazlar silah nasık yapılır nerden yapılır bunları hep öğrenmen lazım öğrenirsin ama zaman alır

Ama bi sararsan çıkmazsın oyundan saatlerce en az 9 10 saat kral
ne diyosunuz yani simdi almayim mi? siz oynuyo musunuz suan aktif olarak

Bence oyunu bir öğren sonra yanına arkadaş bulursun max Duo girersin yok daha mı çok arkadaşın var max kaç kişilik takım kuruluyor ona göre bak öyle gir sonra karşına 8-10 kişilik zergler çıkmasın 🤣🤣🤣
gerdirirler beni anlasilan orda😂
cokta oynamak istiyodum ya

Stayy

80+
ne diyosunuz yani simdi almayim mi? siz oynuyo musunuz suan aktif olarak

gerdirirler beni anlasilan orda😂
cokta oynamak istiyodum ya
Ben halen aktif oynuyorum. Zevkine bağlı kanka almalısın derim şimdi 100 saat oynarsın sarmaz paran yanar böyle bir şey olsun istemem bir kaç videosunu izle karar ver

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,277
İsim
a l p e r
Zamanın varsa oyna arkadaş grubu ile oynayacaksan kesin al ama yoksa değmez bence
neyse tamam eyvallah. boyle uzun saatler goturecek oyun ariyodum da ondan sordum

Ben halen aktif oynuyorum. Zevkine bağlı kanka almalısın derim şimdi 100 saat oynarsın sarmaz paran yanar böyle bir şey olsun istemem bir kaç videosunu izle karar ver
kanka dedim ya boyle scum dayz pubg tarzi oyunlari seviyorum genel olarak loot olayini seviyorum ondan rusti almak istedim. sonra baktim millet hileden sikayetci bi sorayim dedim.

steaminu versene kanka bi sen

Son düzenleme:

Stayy

80+
Benim 3-4 bin saat görünürde (Steam'de) oynamam var. Eğer oyunu seviyorsan oturdun mu 5-6 saat belki 10 saat kalkmadan çok rahat oynarsın. Rust'ta loot olayı çok geniş, ev yapım detayları çok geniş yapabiliceğin bir çok şey var dediğim gibi bir kaç videosunu izleyip karar vermen senin yararına olur.

Berke123

80+ Bronze
Zamanın varsa oyna arkadaş grubu ile oynayacaksan kesin al ama yoksa değmez bence
hocam arkadaşlarla almayı düşünüyoruz ama oyunda tam olarak ne yapılıyor onu bilmiyorum bi base kuruyorsun gelişiyorsun loot vs. bunları biliyorum ama online muhabbeti nası bişey oyuna ilk girsek ne yapmamız gerekir bilale anlatır gibi anlatabilir misin

@Stayy siz de hocam yardımcı olur musunuz sana zahmet

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,277
İsim
a l p e r
Benim 3-4 bin saat görünürde (Steam'de) oynamam var. Eğer oyunu seviyorsan oturdun mu 5-6 saat belki 10 saat kalkmadan çok rahat oynarsın. Rust'ta loot olayı çok geniş, ev yapım detayları çok geniş yapabiliceğin bir çok şey var dediğim gibi bir kaç videosunu izleyip karar vermen senin yararına olur.
steamini atarsan ben aktif gorursem seni yayin yaparsin orda izleyip bi bakarim

hocam arkadaşlarla almayı düşünüyoruz ama oyunda tam olarak ne yapılıyor onu bilmiyorum bi base kuruyorsun gelişiyorsun loot vs. bunları biliyorum ama online muhabbeti nası bişey oyuna ilk girsek ne yapmamız gerekir bilale anlatır gibi anlatabilir misin

bi oyuna girdigimizde herkes ful dizili biz ciplak basliyosak sikinti.

Son düzenleme:

Stayy

80+

Kanka oyunun amacı hayatta kalmak ve türevleri işte adamın evini raidlersin vs. Oyuna kaya ile başlıyorsun ama bazı sunucular kolay oluyor balta kazma ile felan başlıyon ağaç kırıyon, taş kırıyon, kumaş topluyorsun. Canın ilk doğduğunda "50" ile felan başlıyor onu fulleyeceksin. Mantar bul ye, sargı bezi yap sar vs yol lootu yap yemek sandıkları oluyor yolda onlardan yemek ye, su iç veya denize açıl loot yap deniz üstü veya deniz altı lootu yapabilirsin çok şey var sonra lootu bir çok haritada olan bölgelerde eritme makinası var o makinalarda erit metal çıksın o metalle metal kapı basarsın ev kurarken iyi olur felan filan ya çok uzun video izle kanka rahat anlarsın bir çok Türk video çeken var öğretici bende bazen yeni trickler kapıyorum onlardan o kadar oynamama rağmen oyun sadece aim işi değil her şeye bakıyor kaderini kendin seçiyorsun.

Karakol var güvenli bölge haydut kampı var orasıda güvenli ama illegal işler dönüyor silah felan satılıyor hurda karşılığı hurdayı da yolda yaptığın veya suda yaptığın varil felan kırıyorsun ya sandık açıyorsun hurda çıkıyor onla satın alabilirsin NPCler var

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,277
İsim
a l p e r
Kanka oyunun amacı hayatta kalmak ve türevleri işte adamın evini raidlersin vs. Oyuna kaya ile başlıyorsun ama bazı sunucular kolay oluyor balta kazma ile felan başlıyon ağaç kırıyon, taş kırıyon, kumaş topluyorsun. Canın ilk doğduğunda "50" ile felan başlıyor onu fulleyeceksin. Mantar bul ye, sargı bezi yap sar vs yol lootu yap yemek sandıkları oluyor yolda onlardan yemek ye, su iç veya denize açıl loot yap deniz üstü veya deniz altı lootu yapabilirsin çok şey var sonra lootu bir çok haritada olan bölgelerde eritme makinası var o makinalarda erit metal çıksın o metalle metal kapı basarsın ev kurarken iyi olur felan filan ya çok uzun video izle kanka rahat anlarsın bir çok Türk video çeken var öğretici bende bazen yeni trickler kapıyorum onlardan o kadar oynamama rağmen oyun sadece aim işi değil her şeye bakıyor kaderini kendin seçiyorsun.
benim aklimda gider haritanin bi ucuna bi ev kurarim komando gibi olduktan sonra baselere saldirmaya baslarim diye bi fikir var da tek basima zor yaparim gibi

Stayy

80+
Ev yaparken kapıyı 3 çeşit malzemeden yapıyorsun ağaçla, metalle, ya da yüksek kaliteli metalle yapıyorsun. ağaç çok dandik ama idare ettirir hemen değiştirmen lazım ondan öyle bir taktik verdim metal kapı yapman orta seviye seni götürür tahta kapı silahla molotofla felan çok kolay kırılıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,985
Üyeler
166,668
Son üye
OGIY15
Top Bottom