aynen ?iyiymiş daha yolun başındayız
Yok abi mesela 100 mesaja ulaşan bişey olsun çünkü çok zor. Birde şöyle olsun abi aynı pubg deki gibi; 80 plus'ın yanında 5 yazsın yükseldikçe 4 3 2 1 diye yükselelim. Pubg'de de böyle. Güzel olur.Aralara bir şeyler eklenebilir belki duruma göre, fakat 1 haftada 2-3 rütbe atlanması zaten mantıklı bir durum değil.
abartı olmuş yaForumumuzdaki rütbeleri ve gereksinimlerini merak edenlerin fazla olduğunu gördüm. Buradaki rütbelere zamanla yeni eklemeler yapılacak tabii ki.
Forumumuzdaki Rütbeler ve Gereksinimleri
80+ Bronze = 500 Mesaj
80+ Silver = 2000 Mesaj
80+ Gold = 5000 Mesaj
80+ Platinum = 10000 Mesaj
80+ Titanium = 20000 Mesaj
Forumumuzdaki rütbeleri ve gereksinimlerini merak edenlerin fazla olduğunu gördüm. Buradaki rütbelere zamanla yeni eklemeler yapılacak tabii ki.
Forumumuzdaki Rütbeler ve Gereksinimleri
80+ Bronze = 500 Mesaj
80+ Silver = 2000 Mesaj
80+ Gold = 5000 Mesaj
80+ Platinum = 10000 Mesaj
80+ Titanium = 20000 Mesaj
Fikir hoş250 watt
300 watt
...
750 watt gibi gitseydi daha güzel olmaz mıydı ?
Burdan bana laf geldi sanki ?Mesaj yerine alınan reaksiyon sayısına bağlı bir rütbe sistemi olsa daha iyi olurmuş. Forumda her konuya boş boş yorum yazanlar var çünkü, sırf bu rütbeleri almak için bile yapıyor olabilirler. Yani her konuda mesajı var adamın ve hani konudaki sorunu çözmeye yönelik de değil attığı mesajlar. Moderatör sayısı mı az yoksa var da hiç bakmıyorlar mı atılan mesajlara? cidden forumdaki birkaç kişinin attığı mesajlar laf kalabalığından başka bir şey değil.
Kimden bahsettiğimi mesaj sayısı sıralamasına bakarak anlayabilirsiniz :d