- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,004
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence Titanium yazmasını istemezsinSen git o kadar mesaj yaz ama isminin altında Titanium değil Moderatör yazsın. Olacak iş değil.![]()
Bence Titanium yazmasını istemezsinSen git o kadar mesaj yaz ama isminin altında Titanium değil Moderatör yazsın. Olacak iş değil.![]()
İkisi birden olsa bal kaymak.Bence Titanium yazmasını istemezsin![]()
Hocam profiliniz kapalı olduğundan dolayı mecburiyetten burada yazıyorum. XenForo 2.3'e geçiş yapacakmıyız? Bazı forumlar geçiş yaptı da.Bence Titanium yazmasını istemezsin![]()
Xenforo 2.3 henüz hazır değil, eklentilerin yarısı henüz desteklemiyor. Tam olarak sistem oturana kadar geçiş yapmıyoruz biz.Hocam profiliniz kapalı olduğundan dolayı mecburiyetten burada yazıyorum. XenForo 2.3'e geçiş yapacakmıyız? Bazı forumlar geçiş yaptı da.
hayirli olsunBu Gün Bronze Oldum Bro
Sağol Reishayirli olsun
Gold Üyeler İçin Profile GİF Koyma Özelliği Gelecek Mi?Forumumuzdaki rütbeleri ve gereksinimlerini merak edenlerin fazla olduğunu gördüm. Buradaki rütbelere zamanla yeni eklemeler yapılacak tabii ki.
Forumumuzdaki Rütbeler ve Gereksinimleri
80+ Bronze = 500 Mesaj
80+ Silver = 2000 Mesaj
80+ Gold = 5000 Mesaj
80+ Platinum = 10000 Mesaj
80+ Titanium = 20000 Mesaj
Önemli NOT1: Rütbeler anında gelmez, her saati 20 geçe otomatik olarak yenilenmektedir.
Önemli NOT 2: Rütbe yükseltmek için spam yorum yapan yorum sahipleri forumumuzdan sınırsız olacak şekilde uzaklaştırılır.
Şu an herhangi bir üye için gelmeyecek.Gold Üyeler İçin Profile GİF Koyma Özelliği Gelecek Mi?
bronz olmak artık çerez. bravoBuraya katılalı daha 1 ay olmamasına rağmen bronze oldum![]()