RVC Crepe Güvenli Mi ?!

Necip5270392

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
114
Hocam Sorum Çok Basit, İnternette Gördüğüm Kadarıyla Bir Ses Modelleme Sayfası Mı Ne Artık Ne Derseniz Ve İsmi RVC Crepe İllaki Görmüşsünüzdür Çekmeyen Kalmadı Sağ Olsunlar Fakat Sizce Güvenli Mi ?! Güvenilir Mi?! Hacklenme Olayı Yüzde Kaç Sizce Bunu Konuşmak İstedim Sadece.
İyi Akşamlar, Kolay Gelsin, İyi Ve Sağlıklı Günler Dilerim.

Hacklenebileceğin bir olay yok ki dostum. bilgisayarına herhangi bir program indirmyorsun veya herhangi bir bilgini paylaşmıyorsun.
Yeni bir gmail hesabı açıp EasyGUI Collab kullanabilirsin.

Hacklenebileceğin bir olay yok ki dostum. bilgisayarına herhangi bir program indirmyorsun veya herhangi bir bilgini paylaşmıyorsun.
Yeni bir gmail hesabı açıp EasyGUI Collab kullanabilirsin.
E Postalar GG Olma Manasında Demiştim Ama (Zaten 98 Tane E Posta Adresim Var Hocam E Postada Sıkıntı Yaşamayız Da) Ana EPosta Gitmesin Diye Uğraşıyom Yaa.

Dediğim gibi hocam EasyGUI Google Collab kullandım bi sıkıntı yaşamadım. Zaten başka bir gmail hesabınızda kullanırsanız ana gmail'inize erişemez. Çok kafaya takmayın google hesapları kolay kolay çalınmıyor. Gerekli güvenlik önlemini alın sonrasını düşünmenize gerek yok.

Dediğim gibi hocam EasyGUI Google Collab kullandım bi sıkıntı yaşamadım. Zaten başka bir gmail hesabınızda kullanırsanız ana gmail'inize erişemez. Çok kafaya takmayın google hesapları kolay kolay çalınmıyor. Gerekli güvenlik önlemini alın sonrasını düşünmenize gerek yok.
Peki Hocam Sadece 5-/-10 Saniyelik Bir Ses Kaydu İla Sizce Güzel İş Çıkartıyor Mu ?! Kullandım Dediğiniz İçin Sormak İstedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,677
Üyeler
188,146
Son üye
Deniz_46
Geri