Rx 470 Mining Edition

Emng2

80+
Reaksiyon skoru
5
2. El rx 470 lere baktigimda mining edt yazmis bazilari hepsinin rengi vs ayni ne farki var normal ile oyun icin alicam

Minning madencilik demek.

Sizin bir fikriniz varmi
Alınmaması gerektiğini, genellikle ölü kartlar olduğunu biliyorum ancak ayrıntılı bir bilgiye sahip değilim.
Ben de sizinle beraber öğrenmiş olurum. 😊

Alınmaması gerektiğini, genellikle ölü kartlar olduğunu biliyorum ancak ayrıntılı bir bilgiye sahip değilim.
Ben de sizinle beraber öğrenmiş olurum. 😊
Satan kisi miningte kullanmadigini soyluyo farkli bir alternatif olarak apu sistem dediler r3 3200g ile ama ben sifir r3 1200af 2.el rx 470 den yanayim veya hic butcemi zorlamayip 460 alsam yanlismi olur pubg mobile cs fort pc pubg tarzi oyunlar icin

Satan kisi miningte kullanmadigini soyluyo farkli bir alternatif olarak APU sistem dediler r3 3200g ile ama ben sifir r3 1200af 2.el rx 470 den yanayim veya hic butcemi zorlamayip 460 alsam yanlismi olur PUBG mobile cs fort PC PUBG tarzi oyunlar icin
RX 470'in fiyatı ne kadar?
Senin bütçen ne kadar?

Son düzenleme:
İsminden de anlaşılacağı gibi.
Oyun vs. için değil, sadece mining için üretilen kartlar.
Görüntü çıkışı olarak sadece 1 tane DVI çıkışı var.
Onun dışında HDMI-DP vs. bulunmuyor.
İçindeki elektronik devre de bizim kullandıklarımızdan farklı tasarlandığı için, elektronik arızası çok olabiliyor.
Sistemde de uyum sağlaması için ekran kartının içindeki yazılımı falan değiştirmek gerekiyor diye biliyorum.
Piyasaya 4 sene önce üretilen ekran kartı, büyük ihtimalle de yaklaşık 3 senedir aktif olarak kullanılıyordur.
Yani kısacası;
"Bunu da aldık, başımıza bela ettik" deme ihtimalin %99

Mining ile ugrastıgım için bi açıklama yapayım kısaca 24 saat kesintisiz çalıyorlar ve yıpranma olayı illaki oluyor kartı cok yormamis ise ve bakımlarını yapmıs ise sıkıntı yaratmaz termal macunlarını aylık yenilemiş ise cok fazla yüksek ısıya cıkmamıs ise sıkıntı olmaz

kart 470 mining edition kart ise bazı mining edition kartlarda hdmi vga dpp cıkısı olmuyor kullanman icin anakartın onboard cıkısı olması gerekiyor buna dikkat et

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,473
Üyeler
190,753
Son üye
ZirtapoS
Geri