Rx6900xt cokme sorunu

Reaksiyon skoru
10
2. El eski bir sistemim vardi en basta saphire pulse rx6700xt vardi ve cokme sorunu yasiyordum ve bazi ekran hatalari da vardi en basta anakarttan dolayi dusundum cunku a620m h gigabyte idi ve msi b650m gaming plus wifi aldim wifi anakart lazim oldugu icin ve sorunlarin bazilari gecti ama cokme sorunu duzelmedi sonra ekran kartini da degistirdim xfx rx6900xt aldim cokme sorunu tine duzelmedi ramleri degistirdim duzelmedi en son dedim psu 600w bronz ondan dolayidir lian li edge 80 plus gold 1000w psu aldim ve hala cokme sorunu yasiyorum bios guncelledim expo kapattim acik denedim manuel ram frekans ayari kullandim underclock yaptin vs duzelmiyor oyun oynarken vs sorun yok cok nadir oyun oynarken cokuyor veya kapaniyor bazen ama her acilista garanti cokuyor 5-7dk suruyor bilgisayarin acilmasini kafayi yiyecegim bios vs guncel ddu ile driver sildim her surumu denedim duzelmedi bir cozum bilen varsa yardim edebilir mi sorunu cozemezsen r7 7800x3d almak yerine 5070 alacagim yarim lazim
Sistem:
Xfx mercy limited black edition 16 gb rx6900xt
R5 7500f
Msi b650m gaming plus wifi
Xpg cl32 6400mhz 32gb ram
Lian li edge 80 plus gold 1000w psu

bende rx7800xt var güç kablosunu üssten vermiştim sürekli çöküyodu yandan verdim düzeldi saçma geldi ilk başta ama işe yaradı

Geri